negineshhhhhh مدیر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 1136 عنوان دوران عقد👫 | مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 112 پست چطور بود رابطتون؟ 1399/06/02 | 18:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvin19 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 2039 وای...عوارضی نداشته برات؟؟؟ ما چن بار داشتیم من انقد میترسم یه چیزیم بشه نههههه اصلا هیچی فقط نباید زیاد باشه دبگه باید مراعات کنی همین🙂🙃 چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
asra1367 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1214 والا من ميگم مشكل اينه كه مثلا اگ طلاق گرفتي دختر باشي خب نميگن اگ طلاق بگيري خب روحت ... اره بخدا چیه این رسم و رسومای مزخرفمگه بعد عروسی نمیشه طلاق گرف اون زمان حالا زن باشی اوکیه؟حرفای خاله خان باجیاس دیگه ☹️
__lila__ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1275 نههههه اصلا هیچی فقط نباید زیاد باشه دبگه باید مراعات کنی همین🙂🙃 كم يعني چقدر؟؟ ماهي يه بار؟؟ كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق
delvin19 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 2039 دوران عقد یه حس متفاوته.یه دوگانگی.یبار از شور عشق به وجد میای یبار راضی نداری قیافه طرفو ببینی🤣🤣 ... 😅😅🤣🤣🤣خوش بحالت منم دوست نداشتم حالا حالا ها بشه ولی اتفاقی شد از دست دادم😐😑😖 چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
delvin19 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 2039 كم يعني چقدر؟؟ ماهي يه بار؟؟ ماهی هفت هشت بارم چیزی نیست اشکال نداره واسه من که مشکلی پیش نیومد چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
bahar_roz عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 6960 واقعا سخته حتما حكمتي تو كار بوده حالا كه ديگ نميشه عروسي گرفت اميدوارم بعد محرم بريد خونه خو ... ان شاءالله ک میشه بعد محرم صفرتصمیم دارم بریم خونه خودمون بمونیم از حالا دیگه بعد صفر یه مهمونی بدیم و بریم ماه عسلی جایی «نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚 میشه نگام کنی؟😢 راحت شه زندگیم😍 چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔
همجانوهمجانانم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2159 ماهی هفت هشت بارم چیزی نیست اشکال نداره واسه من که مشکلی پیش نیومد ما کلا ماهی 7،8 بار رابطه نداریم، لعنتی تو 7،8 بار از عقبوای خدا مردم از خنده
bahar_roz عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 6960 ماهی هفت هشت بارم چیزی نیست اشکال نداره واسه من که مشکلی پیش نیومد خب ینی از ج ل و ندارین؟؟؟چرا آخه لذتی برا زن نداره با کلی عوارض «نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚 میشه نگام کنی؟😢 راحت شه زندگیم😍 چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔
qazalnazi67 عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 3512 من همش مادرم اذیتم میکرد همیشه چشمای منم اشکی بود، رابطم با شوهرم الانم بده الهی عزیزدلم..منم همین امروز سر رفتارای پدرم کلی سر سفره ناهار گریه کردم ولی شوهرم ارومم میکنه میگه من تورو میخواستم چیکار به پدرت دارم
asra1367 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1214 دقیقا الانم که الانه مامانم یهو منو صدا میکنه بدون اینکه من بگم بله یا چیزی میاد تو اتاق شوهرمم میگه ... وای خیلی بدم میاد منماخه وقتی عقد بودیم خب خونه بابام بودم شب شوهرم پیشم میموند چرا باید بیاد تو الانم همیشه استرس دارم میرم اونحا یهونیاد تودم ب دقیقه صدامون میکنه شب و روز نداره اه
tanhaeii عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4240 الهی عزیزدلم..منم همین امروز سر رفتارای پدرم کلی سر سفره ناهار گریه کردم ولی شوهرم ارومم میکنه میگه ... من شوهرمم آرومم نمیکنه اصلا براش مهم نیستم هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...
asra1367 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1214 ما کلا ماهی 7،8 بار رابطه نداریم، لعنتی تو 7،8 بار از عقب وای خدا مردم از خنده اره ماهم😂
delvin19 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 2039 خب ینی از ج ل و ندارین؟؟؟ چرا آخه لذتی برا زن نداره با کلی عوارض چرا داریم از ج هم میگم که الان خیلی کم شده واقعا قبلا هیچ لذتی نمیبردم چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
delvin19 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 2039 وای خیلی بدم میاد منم اخه وقتی عقد بودیم خب خونه بابام بودم شب شوهرم پیشم میموند چرا باید بیاد تو&n ... اینم همینطوره پشت سر هم میاد سوالای چرت میپرسه ۲دقیقه هم همینطوری وای میسته میگه اها ها عه اره همینا🤦🏻♀️😪 چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜