2777
2789
وای...عوارضی نداشته برات؟؟؟ ما چن بار داشتیم من انقد میترسم یه چیزیم بشه

نههههه اصلا هیچی فقط نباید زیاد باشه دبگه باید مراعات کنی همین🙂🙃

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
والا  من ميگم مشكل اينه كه مثلا اگ طلاق گرفتي دختر باشي  خب نميگن اگ طلاق بگيري خب روحت ...

اره بخدا چیه این رسم و رسومای مزخرف

مگه بعد عروسی نمیشه طلاق گرف اون زمان حالا زن باشی اوکیه؟حرفای خاله خان باجیاس دیگه ⁦☹️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران عقد یه حس متفاوته.یه دوگانگی.یبار از شور عشق به وجد میای یبار راضی نداری قیافه طرفو ببینی🤣🤣 ...

😅😅🤣🤣🤣خوش بحالت منم دوست نداشتم حالا حالا ها بشه ولی اتفاقی شد از دست دادم😐😑😖

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
كم يعني چقدر؟؟ ماهي يه بار؟؟

ماهی هفت هشت بارم چیزی نیست اشکال نداره واسه من که مشکلی پیش نیومد

واقعا سخته حتما حكمتي تو كار بوده  حالا كه ديگ نميشه عروسي گرفت اميدوارم بعد محرم بريد خونه خو ...

ان شاءالله ک میشه بعد محرم صفر

تصمیم دارم بریم خونه خودمون بمونیم از حالا دیگه بعد صفر یه مهمونی بدیم و بریم ماه عسلی جایی

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
ماهی هفت هشت بارم چیزی نیست اشکال نداره واسه من که مشکلی پیش نیومد

خب ینی از ج ل و ندارین؟؟؟

چرا آخه لذتی برا زن نداره با کلی عوارض

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
من همش مادرم اذیتم میکرد همیشه چشمای منم اشکی بود، رابطم با شوهرم الانم بده

الهی عزیزدلم..منم همین امروز سر رفتارای پدرم کلی سر سفره ناهار گریه کردم ولی شوهرم ارومم میکنه میگه من تورو میخواستم چیکار به پدرت دارم

دقیقا الانم که الانه مامانم یهو منو صدا میکنه بدون اینکه من بگم بله یا چیزی میاد تو اتاق شوهرمم میگه ...

وای خیلی بدم میاد منم

اخه وقتی عقد بودیم خب خونه بابام بودم شب شوهرم پیشم میموند چرا باید بیاد تو 

الانم همیشه استرس دارم میرم اونحا یهو‌نیاد تو

دم ب دقیقه صدامون میکنه شب و روز نداره اه

الهی عزیزدلم..منم همین امروز سر رفتارای پدرم کلی سر سفره ناهار گریه کردم ولی شوهرم ارومم میکنه میگه ...

من شوهرمم آرومم نمیکنه اصلا براش مهم نیستم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
خب ینی از ج ل و ندارین؟؟؟ چرا آخه لذتی برا زن نداره با کلی عوارض

چرا داریم از  ج  هم میگم که الان خیلی کم شده واقعا قبلا هیچ لذتی نمیبردم

وای خیلی بدم میاد منم اخه وقتی عقد بودیم خب خونه بابام بودم شب شوهرم پیشم میموند چرا باید بیاد تو&n ...

اینم همینطوره پشت سر هم میاد سوالای چرت میپرسه ۲دقیقه هم همینطوری وای میسته میگه اها ها عه اره همینا🤦🏻‍♀️😪