2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم چند وقت پيش شك كرده بود گفت قبل عروسي بريم دكتر خودمون دوتايي منم خيلي عادي گفتم آره حتما ...

منم خونه مادرشوهرم اینا بودیم با شوهرم تنها بعد اس داد فردا بیا بریم دکتر بابات گفته اگه دختر نباشی دیگه دختر من نیستی پاتو اینجا نمیزاری منم یهو زدم زیر گریه شوهرم اینجوری😳بعد اومد تو اتاق گفت چیشده هیچی نگفتم اخرم از پیاما فهمید گفت ینی چی وقتی من نمیخوام بری دکتر اینا شلوغش کردن بعد خودش از طرف من اس داد چشم مامان جان میام😆😆صب زنگ زدم گفتم انقدر کرونا زیاد شده که نگو بعدش هی زنگ میزدم میگفتم ساعت چند وقت گرفتی رود بریم دیگه اخر خودش گفت باشه حالا فعلا نمیخواد😝😂😂😂😂😂ببخشید طولانی بود😁😂

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
منم ريپ نكردم ناراحت نشه ولي مگ ميشه مثلا ٦ سال اون خونه خودشون اينم خونه خودشون اصلا امكان نداره&nb ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم...قرارمون از اول این بود 2 سال عقد باشیم،بعدش خونه ساختنمون بیشتر طول کشید شد 3 سال،بعدشم اتفاقایی ک برامون افتاد...گرفتاری های بزرگی ک آدم رو نابود میکنه...،دو سه بار هم خواستیم عروسی بگیریم...همه چی آماده آماده بود نوبت آرایشگاه و همه چی ولی نشد...

تو این مدتم هم شوهرم ک از صبح تا آخر شب سر کار بود شبا هم پیش هم بودیم یا خونه ما یا خونه اونا

همین

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
منم خونه مادرشوهرم اینا بودیم با شوهرم تنها بعد اس داد فردا بیا بریم دکتر بابات گفته اگه دختر نباشی ...

مگ چند وقته عقدي؟؟

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق
و این مدلی ادامه داره؟ مشکلی برات پیش نیومده؟

نه پیش نمیاد اگه زیاد باشه پیش میاد مشکل ولی الان خیلی کم شده از م  قعد 🙂😄😂

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜

من که دوران عقدم بابام خیلی سختگیری می کرد، هیچ شبی پیش هم نخوابیدیم، نزدیک دو سال عقد بودیم،  بعضی وقتها به هوای خستگی و خواب بعدازظهر می رفتیم تو اتاق همسرم، اما می ترسیدم،  بدبخت شوهرم فقط دست میزد.....لاپایی و...تا شب عروسی دختر بودم

منم خونه مادرشوهرم اینا بودیم با شوهرم تنها بعد اس داد فردا بیا بریم دکتر بابات گفته اگه دختر نباشی ...

چقد بدم میاد حلال خدارو حروم میکنن این خانواده ها اه سر منم بلا اوردن کلی

یهو شب میومد تو اتاقمون مامانم

نه عزیزم ناراحت نمیشم...قرارمون از اول این بود 2 سال عقد باشیم،بعدش خونه ساختنمون بیشتر طول کشید شد ...

واقعا سخته حتما حكمتي تو كار بوده 

حالا كه ديگ نميشه عروسي گرفت اميدوارم بعد محرم بريد خونه خودتون 

درد نداشت؟🙈🙈 ولي دائم نبايد باشه ضرر داره 

خیلی مردم پتو تو دهنم جا کردم تا صدام در نیاداااا 😐😑نه زیاد نیست دیگه الان راحت ترم😁😂

من که دوران عقدم بابام خیلی سختگیری می کرد، هیچ شبی پیش هم نخوابیدیم، نزدیک دو سال عقد بودیم،   ...

منم دختر بودم تا عروسی به نظرم بهتره ا بلهم مسافرت دونفره هم رفتیم ولی کاری نکردیم

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
🤣🤣🤣🤣😅😅اره چرا نشه 🤣وای مردم خیلی من شب اول خجالت کشیدم ولی اخر کار خودشو کرد😑😂

وای...عوارضی نداشته برات؟؟؟

ما چن بار داشتیم من انقد میترسم یه چیزیم بشه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
چقد بدم میاد حلال خدارو حروم میکنن این خانواده ها اه سر منم بلا اوردن کلی یهو شب میومد تو اتاقمون م ...

والا 

من ميگم مشكل اينه كه مثلا اگ طلاق گرفتي دختر باشي 

خب نميگن اگ طلاق بگيري خب روحت كه آسيب ديده مهم نيست فقط جسم مهمه اي كاش اين رسماي مسخره از بين بره پسرا راحتن به خدا

چقد بدم میاد حلال خدارو حروم میکنن این خانواده ها اه سر منم بلا اوردن کلی یهو شب میومد تو اتاقمون م ...

دقیقا الانم که الانه مامانم یهو منو صدا میکنه بدون اینکه من بگم بله یا چیزی میاد تو اتاق شوهرمم میگه مامان تو همینطوری میادا یه درم نمیزنه بخدا انقدر اعصابم خورد میشه😒😔

دوران عقد یه حس متفاوته.یه دوگانگی.یبار از شور عشق به وجد میای یبار راضی نداری قیافه طرفو ببینی🤣🤣🤣

من ۶ ماه عقد بودم.با شوهرم دو شهر متفاوت بودیم.میومد سراغم داداشم میگفت فردا همین موقع خونه باشی😭 یبار شوهرم کار داشت سر وقت حاضری نزدم گفت فردا میبرمت،داذاشم شب پیام داد دیگه نمیخای بیای فردا چمدون لباساتو میفرستم برات تا صبح اشک ریختم خواهرشوهرام انقد ناراحت شدن واسم‌🤣

حس بدی بود.

رابطه سطحی(مزه به اینه بزاری واسه عروسی) هر چی التماس کرد تو این ۶ ماه حریف من نشد😎😎