2821
2789
واییی  اره بگوو

خونه ما و خونه همسایمون جن داره (قبلا یه خونه بودن) واسه همین داستان زیاد دارم اونایی که قابل تعریف هست رو میگم 

یه بار تو خونه خواب بودم یکی اومد بالا سرم گفت بیداری؟؟ منم تو حالت خواب و بیداری بودم و فقط یه سر سیاه دیدم و نمی تونستم حرف بزنم و تکون بخورم 

بعد پنج دقیقه تونستم تکون بخورم رفتم خونه رو گشتم دیدم کسی نیست

من ۶ ماهه بودم بعد از خواب بلند شدم دستشوییم گرفت رفتم سمت دستشویی خونه ی ما بزرگ و ترسناک بعد دیدم یه سایه همش داره راه میره وایساده بودم کپ کرده بودم راه میره بعد ناپدید میشه باز دوباره میاد باردار بودم دیگه فقط جیغ زدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لوس من باردارم شب نمیتونم بیام متاسفانه الان میخوای بگو

یه زن بارداری بود دنبال شنیدن حرف از جن و روح بود، همون شب کل جن ها اومدن سراغش که بدونن چی میخواد ازشون... یه دست با ناخن دراز مچ پاشو کشید.... یکی‌ موهاش رو می کشید..... یکی‌ تختش رو تکون میداد.... بازم بگم؟! 👹

خیلی قشنگ بود آخر فیلم معلوم شد مادر دختره ، مادرش نیست خاله شه. مادره (خاله) با مادرشوهرش یعنی هم ...

وای عجب خواهر بدجنسی داشته کدوم قسمتای سجین قشنگتره من فقط یکو کامل دیدم

بیا تا بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است...
اره بابا من خودم باردارم جرعت نمیکنم ساعت ۲و۳ تاپیک ترسناک بزنم😈😀😀

منم باردارم 

ازاین اتفاقاتم@سرم اومده

خیلی میترسم 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
وای عجب خواهر بدجنسی داشته کدوم قسمتای سجین قشنگتره من فقط یکو کامل دیدم

من پارسال دیدم شماره هاش یادم نیست

فک کنم سه هم خوب بود باز مطمئن نیستم.

دابه رو هم دیدی؟

دابه ۶ خیلی باحال بود

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
من پارسال دیدم شماره هاش یادم نیست فک کنم سه هم خوب بود باز مطمئن نیستم. دابه رو هم دیدی؟ دابه ۶ ...

نه فعلن با سجین همه ی پرام ریخته اینو میخوام کامل ببینم اره دابه 6 ام تعریفشو شنیدم

بیا تا بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است...

یک بار تو خواب و بیداری بودم که یک مرد قد کوتاه رو دیدم دم در اتاق داشت با دست میگفت می خوام بکشمت منم چون قبلش خیلی جن دیده بودم( نمی دونم چرا ولی توی اون مدت خیلی نشونه و... میدیدم ) عصبی شدم و بهش فا.ک نشون دادم 

بعد چند دقیقه فهمیدم چه غلطی کردم😂😂😂