2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من وقتی ۴ سالم بود یکی اومد از خواب بیدارم کرد گفت پاشو نماز بخون(بچه ۴ ساله رو چه به نماز) بعد دستم رو گرفت و بلندم کرد و زودتر از من از اتاق خارج شد . اول فکر کردم مامانم هست ولی وقتی از اتاق خارج شدم دیدم مامانم داره نماز می خونه

داستان دیگع هم دارم اگه بخواید میگم 

یبار که شیش سالم بود رفتم حیاط همراه پسرداییم نشستیم و یهو از رو دیوار یکی ظاهر شد ساعت حدود یازده ونیم شب بود و اونجایی که اومد خونهه بغلیمون خرابس و کسی توش نیست خلاصه دستشو دراز کرد سمتم من خشکم زد و پسرداییم داد زد غیب شد خیلی عجیب ترسناک بود عین دود محو شد

اره من تا تهش ندیدم کی طلسمشون کرد چرا؟

خیلی قشنگ بود

آخر فیلم معلوم شد مادر دختره ، مادرش نیست خاله شه.

مادره (خاله) با مادرشوهرش یعنی همون پیرزنه ک فلج بود خونشون بود چندین سال پیش از روی حسادت مادراصلی دختره رو طلسم کرده بودن و باعث شده بود پدرو مادردختره بمیرن

طلسمش هنوزم باطل نشده بود و بچه ی دختره رو از بین بردن

شوهر دختره هم همینطور سر قبر بچه ش یهو مرد.

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
قضیه ی فیلم سجین چیه که همه میگن من فسلم های ترسناک دوست دارم هااا

خیلی خیلی وحشتناکه من فقط یکشو دیدم درمورد جن و طلسمه از هالیوودی ها ترسناک تره من همه نوع فیلم ترسناکی دیدم

بیا تا بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است...
قضیه ی فیلم سجین چیه که همه میگن من فسلم های ترسناک دوست دارم هااا

چند قسمت مختلف داره

فیلم ترکیه ای با مضمون جن و سحرو جادو

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین