2777
2789
عنوان

دندان درد

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 31 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه خیلی درد داری نمک و فلفل مخلوط کن بزن به مسواکت بعد دندونتو باهاش بشور دردش خوب میشه 

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 
مثل منه دندونت دقیقا. دیگه نایی برام نمونده از بس زجر کشیدم 😓

از من ساکت نمیشه میزنه به گردن و سر و چشمم دردش با مسکن ارم میشه چند ساعت باز درد میاد هیچی هم ازش نمونده فقط ریششه

از من ساکت نمیشه میزنه به گردن و سر و چشمم دردش با مسکن ارم میشه چند ساعت باز درد میاد هیچی هم ازش ن ...

منم همینجوریه گردنمو ماساژ میدم یکم ساکت میشه. چرک خشک کن خوردم یکم بهتر شده ولی خوب نشده دردش 😢

اگه چرک کرده خواخشا فعلا نکش دندونتو

شوهر من دندونش عفونت داشت رفت کشید

تا یک ماه حاش درد میکرد بدبختش کرد این دندون

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
از من ساکت نمیشه میزنه به گردن و سر و چشمم دردش با مسکن ارم میشه چند ساعت باز درد میاد هیچی هم ازش ن ...

دندون عقلم دقیقا همینجور شده بود لپم عجیب ورم کرده بود وگردن درد رفتم دندان پزشکی گفت اجوکسی بخور بعد ی هفته بیا