2777
2789
عنوان

پسرم جیش میکنه😫😱😓

583 بازدید | 20 پست

۳ساله ش هست شبا جیش میکنه روزا میره دستشویی شبا هم قبل خواب میبرمش ولی بازم خودشو خیس میکنه کمک،،،، 😖😣

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

من این مشکلو با پسر 8 ساله م دارم

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نصف شبم ببرش..فعلا

تخم مرغ رسمی بریز تو شیر بهش بده عالیه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه فقط ۳ سالشه

اگه مثل من بشه چی....تا۵ابتدایی هرشب گلای قالی رو آبیاری میکردم🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه فقط ۳ سالشه اگه مثل من بشه چی....تا۵ابتدایی هرشب گلای قالی رو آبیاری میکردم🤣🤣

فکر کردم ۱۳سالشه🤦🤦🤦

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

شب ها روی شلواری که میپوشه یه شلوارک بپوشان

اون قسمت سه لایه پوشانده بشه یخ نکنه

اگه با وجود اینها باز هم جیش کرد مایعات رو باید به حداقل برسونی طرف عصر

و نصف شب ببری دستشویی

البته مهم نیست بعضی بچه ها ظرفیت مثانه شون کوچیکه یا خوابشان سنگین حتی پسر من تا ۷سالگی پیش می امد جیش کنه یه وقت