2777
2789
عنوان

امپول نوروبیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 20 پست
در برابر بیوتین و مکملش دردش هیییچچچییی نیست

اونو نزدم نمیدونم😆

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

سلام عزیزم خوبید ببخشید من میخوام هفته ی آینده بوتاکس کنم میشه کمکم کنید ایرانی بزنم؟ کجا بزنم و چی بزنم درخواست دوستیمو قبول میکنید برای شادی روح پدر و مادر عزیزتون ده صفحه قرآن میخونم❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبید ببخشید من میخوام هفته ی آینده بوتاکس کنم میشه کمکم کنید ایرانی بزنم؟ کجا بزنم و چی ...

سلام گلم اولا ممنونم از لطف شما بعدش هم شرمنده من چند مورد مزاحمت داشتن از طریق قبول دوستی و دیگه قبول نمیکنم اگر موردی باشه همینجا بپرسید جواب میدم در مورد بوتاکس هم من هم خارجی زدم هم ایرانی از ایرانی خیلی راضی بودم قیمتش مناسبه و ماندگاریش بیشتر پیش دکتر علی قاسمی رفتم 

بوتاکسو معمولا همه جا پیشانی و پر کلاغی اطراف چشم تزریق میکنن اگر خاستین ابرو رو هم بالا میکشن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
سلام گلم اولا ممنونم از لطف شما بعدش هم شرمنده من چند مورد مزاحمت داشتن از طریق قبول دوستی و دیگه قب ...

سلام دوست عزیز ، باشه ممنون اشکالی نداره انشاالله بقیه هم از گفت و گوی ما استفاده کنن، فقط من سی سالمه اما متاسفانه خط های پیشونیم داره زیاد میشه به نظرتون خارجی بزنم  یا ایرانی الان شما چند وقته انجام میدید و هر چند ماه شارژ میکنید نمیدونم نظرات خیلی متفاوته و ببخشید دکتر قاسمی کدوم شهر ‌ و منطقه هستن ممنون میشم جواب بدید امروز هم قولی که دادم انجام میدم❤️❤️❤️

سلام دوست عزیز ، باشه ممنون اشکالی نداره انشاالله بقیه هم از گفت و گوی ما استفاده کنن، فقط من سی سال ...

سلام دکتر قاسمی تهران و صادقیه هستن تو نت میتونید ادرس و شمارشو پیدا کنید من هم تقریبا همسن تو بودم شروع کردم به تزریق بوتاکس و از ایرانی خیلی راضی بودم البته چند سری اول اثر بوتاکس زود از بین میره و کم کم که دوره های تزریق رو تکرار کردی موندگاریش بیشتر میشه من اوایل هر ۴ ماه میزدم بعد ۶ ماه این سری اخر تقریبا ۱۰ ماه شد تا زدم ولی خوب بود موندگاریش موفق باشید.

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
سلام دکتر قاسمی تهران و صادقیه هستن تو نت میتونید ادرس و شمارشو پیدا کنید من هم تقریبا همسن تو بودم ...

معذرت میخوام قیمت مصپورت برای شما چقدر حساب کردن من جایی که میخوام برم گفتن ۷۵۰ و اینکه مگه ترمیم هم داره آخه گفتن‌ ترمیمش رایگانه ، ببخشید شما اگه به قبل برگردید باز هم بوتاکس میکنید ؟