2777
2789
عنوان

شکم پهلد

93 بازدید | 12 پست

خانوما من خیلی شکم پهلو دارم چیکلر کنم 

روزی چندتا ذراز تشست بزنم تا اب بش سریع 

حلقه بهتر یا دراز نشست؟ 

دور نافم 83 

قدم 160 

وزنن 56.900

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه برنامه هست اون رو نصب کن خیلی خوبه الان عکسش رو میفرستم برات من خیلی سایز کم کردم باهاش

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
رژیمم داشتی ‌؟

خیر اصلا

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
ورزش مخصوص شکمشو انجام میدادی؟  یا اون مب رای کل بدن؟  ینی همه جی میخوردی؟  تنقلات ...

من رژیم غذایی خاصی نداشتم همون قبلی بود 

میتونی هم برای کل بدن انجام بدی هم فقط برای شکم

من رژیم غذایی خاصی نداشتم همون قبلی بود  میتونی هم برای کل بدن انجام بدی هم فقط برای شکم

شما کدوم انجام دادی؟ 

تو چند وقت چقدر سایز کم کردید؟ 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

شما کدوم انجام دادی؟  تو چند وقت چقدر سایز کم کردید؟

من ورزش زیاد میکردم میومدم اول برا کل بدن رو انجام میدادم بعد همون قسمتی که فقط برای شکم بود و بعد از ورزش هم طناب میزدم مننن حدود ۷۵ کیلو بودم تو یه هفته فک کنم ۱ کیلو کم کردم خیلی خوب بود شکمم الان سفت شده دیگه