2789
برو تو پرتفو لحظه ایی درصد سودشو میاره

چیه برنامس؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ببین تیرو 5 درصد سود کرد 200 تومان تک تومانی ولی امروزم همونه که اوه امروزم 5 درصد سود کرده بود مگه ...

اسی عرضه اولیه همیشه سود میده؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین تیرو 5 درصد سود کرد 200 تومان تک تومانی ولی امروزم همونه که اوه امروزم 5 درصد سود کرده بود مگه ...

نه عزیز دلم 

محاسبه اون پنج درصد که چقد سودش میشه چنتا فاکتور داره به این سادگی نیست

محتسب همی گردد دور شهر      که خون خلق حلال است و اب باده حرام  
نه عزیز دلم  محاسبه اون پنج درصد که چقد سودش میشه چنتا فاکتور داره به این سادگی نیست

حالا اون هیچی ولی مثلا دیروز پنج درصد سود کرده امروزم 5 درصد مگه نباید بنویسه ده درصد یا روزانه مینویسه 

حالا اون هیچی ولی مثلا دیروز پنج درصد سود کرده امروزم 5 درصد مگه نباید بنویسه ده درصد یا روزانه مینو ...

همون دیگه 

اون پنج درصد اینطور نیست که همون جمع شه محاسبه ش جور دیگه اییه

همون دیگه  اون پنج درصد اینطور نیست که همون جمع شه محاسبه ش جور دیگه اییه

پس مثلا بعدا از کجا می‌فهمن صد درصد سود کرده یه عرضه ای کجا مینویسه یعنی به جای 5 مینویسه 100

[QUOTE=152026256]پس مثلا بعدا از کجا می‌فهمن صد درصد سود کرده یه عرضه ای کجا مینویسه یعنی به جای 5 مینویسه 100[/QUOT معمولا مجمع سوداش زیر همون پنج درصد هست