2777
2789

حرمت محرم رو نشکون

بعد از شهادت امام حسین (ع)

دشمنانشون شور و شادی کردن و بساط عروسی ریختن 

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی خدا😐😐

وایی خداا😑

اصلا حرفم نمیاد   یعنی چنین افراد بیشخصیتی هم وجود داره😩

نرید بابا   نرید

اونا عقل ندارن  شما چرا😑

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

یا خدا من مذهبی نیستم اصلا ولی اخه حداقل ایکاش هفته پیش عقد میکردن اونم نه با جمعیت زیاد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
وایی خدا😐😐 وایی خداا😑 اصلا حرفم نمیاد   یعنی چنین افراد بیشخصیتی هم وجود داره😩 نرید ب ...

خب تو محضر مامانم نیومد چون ریه اش ناراحته..قهر کردن باهاش 

همینجوری موندممم بعد من خودمم تو ایام محرم بدم میاد 😭 حالا عقد اشکال نداره ولی جشن دیگ خیلی گناه

اگه فقط عقد ساده بود مشکلی نداشت  یا خواستگاری فقط تو عاشورا و تاسوعا خب یک جوریه ولی این که میگی جشنه با تعداد زیاد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊