2777
2789
عنوان

مطلقه بودن

196 بازدید | 13 پست

یکی که اندازه خواهر برام عزیزه از بچگی باهم بزرگ شدیم .. 

22سالشه الان سه سال مطلقه اس تو اوج جوونی و خوشکلی هیچی کم نداره .. تازه یه بچه هم باردار بود دوران متاهلی که سقط شد بچه تو 8هفته مشکل داشت خودش اومد ..من تازه الان باردارم قلب بزرگی داره خواهرم امامیدونم همش یاد بچه اشه یاازندگی خراب شده اشه..دعا کنید شوهرباب میلش بیاد ..البته بعد اون شکستش سخت گیر شده روازدواج خاستگار داره باب میلش نیس  

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من خیلی ناراحتم تو سن کم که دوستامون تازه شوهر میکنن این یه بار هم جدا شده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب الان مشکلش چیه خواستگار که داره

عزیزم خاستگار که همه دارن اما باید خوب باشه که ..

عزیزم خاستگار که همه دارن اما باید خوب باشه که ..

صبر کنه

اینبار زیر بار هر کسی نره که فقط بخاد ازدواج کنه

من ۸ ماهه طلاق گرفتم اصلن خواستگار نداشتم

البته کرونا بود و من بیرون نرفتم

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲

ادمی که یکبار شکست میخوره باید براش تجربه بشه و دقیقتر انتخاب کنه انشالله همه ادما سرو سامون بگیرن و خوشبخت باشن  احساس تنهایی خیلی بده ولی کاریش نمیشه کرد  

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خب یکم ازش بگو شاید اینجا یکی برای داداشش گرفت

نه عزیزم اینجا که جای شوهر یابی  نیس ..مدل هس یعنی یکی یکی ارایشگره تو شهرمون این مدلش میشه خیلی وقتا که برا لباس سنتی بخواد.. روانشناسی میخونه ..البته اینقدر سنش کمه که نمیتونه باور کن یه مرد شکست خورده بیاد خواستگاریش  حتما میخواد مجرد باشه ..یا نه خیلی پولدار 

صبر کنه اینبار زیر بار هر کسی نره که فقط بخاد ازدواج کنه من ۸ ماهه طلاق گرفتم اصلن خواستگار نداشتم ...

ایشون2سالهطلاق گرفته داره اما خب باب میلش نیس دیگه از؟طرفی شوهر قبلیش خیلی بد بودبراش  میترسه 

نه عزیزم اینجا که جای شوهر یابی  نیس ..مدل هس یعنی یکی یکی ارایشگره تو شهرمون این مدلش میشه خیل ...

حرفت درسته

شانسه دیگه

من داداشم مجرده و مهندسه

اون روزی خواستگاری یکی از همسایه ها رفتش

اما پسند نکرد

زندگی بدون عشق و محبت، هیچ انگیزه ای ندارد. 
خب اینطوری که بدتره زندگی این و اون و خراب میکنه صیغه هرزگیه

من گفتم صیغه؟؟ من گفتم زندگی کسی رو خراب میکنع؟؟؟ اشتباه داری میخونی 

حرفت درسته شانسه دیگه من داداشم مجرده و مهندسه اون روزی خواستگاری یکی از همسایه ها رفتش اما پسند ...

ان شالله برا این مورد منم  یکی پیدا شه که خودش بخواد والا تجربه طلاق داره به همه مرد ها بدبینه

من گفتم صیغه؟؟ من گفتم زندگی کسی رو خراب میکنع؟؟؟ اشتباه داری میخونی 

😂😂😂😂

وای ببخشید 

اون تایپیک کناری گفته بود دختر عموم طلاق گرفته صیغه میشه

من اشتباه گرفتم

منم عین دوستت بودم

شوهرم خیلی بد بود

اما فعلا به جز صبر کاری نمیتونم کنم

هر چی سرنوشت باشه اتفاق میافتع

اگه دوباره ازدواج باشه براش

حتمن اتفاق میافته

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲