2777
2789
عنوان

شپش

1844 بازدید | 31 پست

سلام خشگلا

دخترم ۴ روز بود سرشو میخاروند دیشب بردمش دکتر گفت شپش ولی هنوز تخمش شامپو داد که هفته ای یک بار بزنم لباسا و روتختیشو با ملحفه هاشو شستم تو افتاپ پهن کردم تا دو روز میخوام افتاب بخوره بعد تو کیسه زباله کنم سرشو گره بزنم بذارم یک هفته تو افتاب باشه..موهای خشگل و فرفریشم کوتاه کردم..حالاا راه دیگه ای هست که زودتر بره؟؟

ممنونم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

با سرکه سیبم بشور شامپو‌ رو حتما بزن و شونه کن هر روز ببرش حموم زودی میرن ولی اگه با کسی در ارتبا ...

تو بروشر شامپو زده از سرکه استفاده نکنین که تاثیر شامپو میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موهاشو هر روز با شونه دندونه ریز شونه کن

روزها گذشت وَ من نسبت به آدم های اطرافیانم محتاط تر شدم.روزها گذشت وَ من فهمیدم آدم ها حق دارند.تا یک جایی و یک روزی دوستمان داشته باشند،و بودنشان دَر کنارت تاریخ انقضا دارد از وقتش که بگذرد حتی اگر هم بخواهی عطر وَ طعمی اضافه کنی بوی فاسد شدن رابطه به مشامت می رسد.روزها گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کَس بعید نیست.آدم ها با منطق خود وارد زندگیتـان می شوند وَبا بی منطق ترین حالت ممکن زندگیتان را ترک می کنند؛آدم هارا در رابطه هایتان آزاد بگذاریدوَ هیچ عشق و محبّتی را گدایی نکنید.باور کنیم اُبهت عشق با پاشویه کردن رابطه ای که نفس های آخرش رامی کِشد می ریزد!

عزیزم من تجربه ی خودمومیگم که نتیجه گرفتم

سس مایونز حداقل نیم تا دوساعت کافیه رو سرش باشه بعد بشوره 

سرکه سیب بزن براش یعنی با سرکه بشور عالیه 

وقتی ازحمام اوردیش بیرون سشوار بکش 

شبم براش اسفند بجوشون بزن سرش عالیه 

من دوبار این کاروکردم نتیجه گرفتم 

پسته جان تاپیک قبلیت گفتی دوسدارم کمی شلخته باشم'زدی موهای باران وشپشی کردی😧😂😂

😂😂😂

خودمو چشم زدم..حالا یک چیزه دیگه بهت بگم موهای خودم خارش گرفته

😂😂😂 خودمو چشم زدم..حالا یک چیزه دیگه بهت بگم موهای خودم خارش گرفته

عزیزم از همون شپشه دختر خاهرمن داشت هممون گرفته بودیم مگه ازبین میرفت اخر کوتاه کردیم

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗

گلیسرین بزن هر شب به موهاش فردا صبح ببر حمام با نرم کننده بشور برس بکش

باز سس مایونز با یکم سرکه قاطی کن بزن در موهاش ۴ ساعت هر چی طاقت بیار بعد پلاستیک بکش ببر حمام بشور برس بکش سشوار اتو مو هم تاثیر داره