2777
2789
چراداری یه حرفی میزنی که دلش بشکنه  نه ازشرایط زندگیش خبرداری نه توفشاری که هست

بخدا پدرم در اومدداز بس بهش گفتم میگه ان شااله که اتفاقی نمیوفته .ببین این مادرش چه سیاستی داره پسرش رو حرفش حرف نمیزنه بخدا پدر من خونه وامکانات به پسراش داد اصلا حساب نمیکنند پدرمو .ولی اینا خدا شاهده چیزی ندادند ولی بچه هاش دارن میمیرن برای این مادر

🙊🙊🙊🙈🙈👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره انقدر سر این مسافرت کوفتی دلم شکست شما که چیزی نگفتی خواهر 

گلم اگه ناراحتت کردم معذرت میخام، ایشالله به سلامتی بری برگردی و کلی هم بهت خوش بگذره عزیزم

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
گلم اگه ناراحتت کردم معذرت میخام، ایشالله به سلامتی بری برگردی و کلی هم بهت خوش بگذره عزیزم

نه بخدا اصلا در صدی ناراحت نشدم ،اصلا چیزی نبود که بدل بگیرم ،لجم در اومده که بچه وپر میکنند که باید بریم مسافرت .

🙊🙊🙊🙈🙈👀
نه بخدا اصلا در صدی ناراحت نشدم ،اصلا چیزی نبود که بدل بگیرم ،لجم در اومده که بچه وپر میکنند که باید ...

عزیزم عیب نداره، نمیشه که پاشی دعوا راه بندازی، واقعا از حرف عجولانه ای که زدم بهت معذرت میخام گلم باز

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
عزیزم عیب نداره، نمیشه که پاشی دعوا راه بندازی، واقعا از حرف عجولانه ای که زدم بهت معذرت میخام گلم ب ...

نزن این حرفو .اصلا معذرت لازم نیست مرسی که درکم کردید .

🙊🙊🙊🙈🙈👀
ببین شوهرم حالیش نمیشه .چون مدرش وخواهر وبرادرش میخوان برن منزل پدر بزرگشون شهرستان میگه ماهم باید ب ...

الان تاپیک یه خانمی رو میخوندم که شوهر ۴۳ سالش کرونا گرفته بود و فوت شده بود.... ان شاءالله بلا از شما و همه ی مردم دور باشه،ولی مسافرت رفتن و دور هم جمع شدن به چه قیمتی!؟ همینا رو به همسرت بگو. بگو میریم ولی وقتی که خلوت تر بشه خونشون نه اینکه بیست نفر تو دل هم باشن