2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

3277 بازدید | 17 پست

بچه ها من امروز 29 سیکلم و پریودام از 27 روز تا سی روز متغیره

انروز صبح که بیدار شدم معذرت میخوام اما تو دستشویی در کمال ناباوری دیدم لباس زیرم کثیف شد...تقریبا یه لکه قهوه ای

فکر کردم پریود شدم اما من محاله بدون درد پریود شم...و هیچوقت سابقه لکه بینی نداشتم

نوار گذاشتم اما هی میرم دستشویی چک میکنم نوارم سفیده...ممکنه باردار باشم؟کسی تجربه ی مشابه یا اطلاعات داره؟؟؟؟

اقدام داشتم و یک سال و نیمه منتظرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید صبر کنی چند روز دیگه بی بی چک بزن 

من سه قلو دارم ۵ روز قبل موعدم بی بی چکم مثبت شد اونم پررررنگ

انشالله که تو هم بارداری گلم

چیزهایی که دست کم میگیریم کس دیگری برای بدست آوردنشان رازو نیاز میکند
عزیزم باید صبر کنی چند روز دیگه بی بی چک بزن  من سه قلو دارم ۵ روز قبل موعدم بی بی چکم مثبت شد ...

واااای عزیزم ایشالا به سلامتی بغلشون کنی....

لک لانه گزینی نداشتی؟

واااای عزیزم ایشالا به سلامتی بغلشون کنی.... لک لانه گزینی نداشتی؟

مممنون گلم دعا کن واسم که بتونم سه تاشونو به سلامت به دنیا بیارم ،انشالله دامن همه چشم انتظار ها به حق این شبهای محرم سبز بشه 

قبل اینکه برم واسه سونوی قلبشون تقریبا اولای هشت هفته یه شب یکمی خون توی لباس زیرم دیدم خون روشن که خیلی ترسیدم و صبحش رفتم سونو که فهمیدم سه قلو هستن و قلبشونم تشکیل شده بود قبلش توی پنج هفته رفته بودم سونو که گفتن دوتا ساک هست ولی جنین نداشتن اونموقع که فکر کردم دوقلو هستن 

مممنون گلم دعا کن واسم که بتونم سه تاشونو به سلامت به دنیا بیارم ،انشالله دامن همه چشم انتظار ها به ...

انشالا عزیزم بازم مباااارکه توروخدا برای منم دعا کن...به نی نی هات بگو برام دعا کنن

انشالا عزیزم بازم مباااارکه توروخدا برای منم دعا کن...به نی نی هات بگو برام دعا کنن

انشالله که همین روزا خبرهای خوب میشنوی و باردار هستی گلم ،به حق این روزها و شبهای عزیز انشالله همه حاجت روا بشن 

وای به سلامتی شما علایم بارداری نداشتی؟ طبیعی سه قلو شد؟؟؟

ممنون عزیزم .من لتروزول خوردم عزیزم البته ارث هم داشتم مامانم و خالم دوقلو داشتن 

علائمم بی حالی و خستگی شدید بود و حالت تهوع جوری که اصلا خوشم نمیومد از هیچی و غذا نمیتونستم بخورم تازه الان یه هفته ست حالت تهوع بهتر شده