شوهرم خیلی تیکه می ندازه و بقیه رو مسخره میکنه منم خیلی خجالت میکشم مخصوصا بین اقوام خودمون با خودم میگم الان یک چیزی به اقواممون میگه حالا اونا هیچی بدترش با مادرمه مدام تیکه می ندازه تو کاراشون دخالت میکنه داماد سرخونم هست منم برای اینکه دعوا نشه چون مامان خودمو می شناسم اگه شوهرم زیاده روی کنع جوابشو میده بدم میده منم نمی خوام دعوا شه به شوهرم میگم اینجوری نگو به ما چه ربطی داره که تو کارش دخالت میکنی ولی انگار نه انگار اینم که میگم بعدش جنگه همش غصه میخورم جوش میزنم شوهرمم به جای اینکه درکم کنه میگه با شماها نباید حرف زد به نظرتون چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی میای نصیحتش میکنی بیشتر لج میکنه ، اگ خودتو خانوادت نسبت ب تیکه هاش کم محلی کنین یا بحثو عوض کنین انگار که اصلا نشنیدین به مرور یادش میره چون دونسته که تیکه و حرفاش چنان جذابیتی نداره ناخوداگاه مشغول ب حذف تیکه پروندن میشه