2777
2789
عنوان

صدای شکم:(

5310 بازدید | 17 پست

بچه ها یه یک ماهه ک اکثرا شکمم صدا میده و وقتی دستشویی میرم ببخشید مث اسهال 

ولی خوب اسهال ندارم ک زود زود برم یا دلم بپبچه و اذیت باشم 

دکتر شرایطش نیس برم فعلا

کدومتون تجربه داشتین چ قرصی خوبه😑🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معده تون ضعیف شده

با برنامه غذا بخورید

مثل کسی که رژیم داره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
چی هست عزیزم ؟ چند بار تو روز میخوری فمی لاکت بگم فقط از داروخونه بگیرم 

روزی یه دونه بعد از نهار کپسوله از داروخانه بگیر برای یبوست و اسهالم نیست کلا دستگاه گوارش رو تنظیم میکنه و سیستم اینمی بدن رو بالا میبره

روزی یه دونه بعد از نهار کپسوله از داروخانه بگیر برای یبوست و اسهالم نیست کلا دستگاه گوارش رو تنظیم ...

مرسی عزیزم حتما میگیرم 

توام همینجوری بودی؟ خوردی خوب شدی؟ 

یعنی چی ضعیف شده ؟ ی مدت رژیم بوودم و قرص لاغری میخوردم همونا ناکارم کرد فک کنم 🤦🏻‍♀️

بله به خاطر همونه

ببین وفتی آدم رژیم رو رها میکنه یا یکم تخفیف میده بعدش اینطوری میشه

تجربه شو دارم😉

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بله به خاطر همونه ببین وفتی آدم رژیم رو رها میکنه یا یکم تخفیف میده بعدش اینطوری میشه تجربه شو دار ...

اره منم خیلی ضعیف شده بودم خیلی ترسیدم بخاطر کرونا یه مدت میخورم غذا ضعفم برطرف شده ولی اینجوری شدم