2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون بگه این خیانت.....

707 بازدید | 64 پست

اگه ی نامزد داشته باشین از لحاظ اخلاقیو اینا بیست بعد فقط ی کم از لحاظ مالی پایین باشه ک اونم بخشیده باشین و براتون مهمنباشه بعد سرطان داش ولی خوب شد مجبور باشه برا همین زیاد بره بیمارستان بعد کلا مسر خوبی باشه ولی ی مدت بزنه ب سرش مثلا وقتی رفته بیمارستان چون شهر دیگس شما نتونی بهش سر بزنی با پیامو زنگ حالشو بپرسی بعد بهتون بگه معذرت میخام این پرستارا هی میان میرن نمیتونم کنترل کنم بعد باز شما بحثو عوض کنین بعد بگه کاش اینجا بودی .......در اخر بگه ک این خیانت نیس غریزس همه دارن شما حرفشو قبول میکنین?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگم آره راست میگی منم وقتی تو نیستی پسرای خوش تیپ فامیل رو می بینم یجوری میشم و باهم میریم بیرون خوش میگذرونیم عزیزم این خیانت نیست غریزه س کاش اینجا بودی ....😂

اره. شوهرمنم به اندام زنا نگاه میکنه میگه دست خودم نیست. اما حس خاصی نداره بهشون فقط ناخودآگاه نگاه میکنه

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

يعني چي نميتونه كنترل كنه

تو به اين ميگي پسر خوب؟!!

من كاري به مريضي و وضعيت مالي ندارم اين مشكل واسه هركسي ممكن پيش بياد 

اما اين كه پرستارا ميان نميتونم كنترل كنم و نميفهمم

بعد شما چرااااا انقدررر كوتاه مياي؟!!٠