2821
2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 89 پست

فقط امیدوارم درست بشه ناراحتی ام واسه خودم نیست واسه مردمی هست که دلخوشیشون تو این اوضاع بد اقاصادی به بورس بود و خیلیاشون حتی اصل پولشون را هم از دست دادن. 

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

همسر منم همینو میگه اما من نگرانم به همسرم اعتماد دارما به دولت اعتماد ندارم

خب شما دقیقا ماهیت بورس رو بشناسی نگرانیت کم میشه

پول شما تو سازمان بورس یا کارگزاریا نیست، وارد چرخه مالی شرکتی که سهامش رو خریدی شده. مگر اینکه اون شرکت جمع کمه و ورشسکت شه و یاااا اینکه سهامش حبابی باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب شما دقیقا ماهیت بورس رو بشناسی نگرانیت کم میشه پول شما تو سازمان بورس یا کارگزاریا نیست، وارد چر ...

منکه از بورس هیچچچی نمیدونم

همسرم 15 ساله فعالیت داره و اونم حرفاش مثل شماس و میشه گفت نگران نیست ، ولی من ازینکه دولت وارد شده میترسم ، از مکر و حیله ی دولت خیلی میترسم

خدابیش با چه علم وتخصصی وارد بورس شدید؟ من پولم داشتم اتفاقا رشته تحصیلیم تجارت بین الملله و واحد بورس رو تو دانشگاه داشتیم بازم جرات نکردم بیام تو بورس،مگه خاله بازیه! فک کن یهو وارد دنیا اقتصاد بااین نواسانات بشی!

منکه از بورس هیچچچی نمیدونم همسرم 15 ساله فعالیت داره و اونم حرفاش مثل شماس و میشه گفت نگران نیست ، ...

خرابکاری به بار میاره ولی یا باید برای کل شرکتایی که سهامشون داره افت میکمه بعد یه مدت اعلام ورشکستگی کنه یا باید خودسو بکسه کنار

ضمن اینکه دنبال سهمی که همه میرن نباید رفت! من خودم معمولا سهمای بی حاشیه میخرم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کار خوبو شما کردین ما که ترکیدیم 😅😅

ماهم از ناراحتی شما ناراحتیم،من ادم خودخواهی نیستم واسه هموطنام ناراحتم ولی تجربه بگیرید یهو بدون تجربه وارد کاری نشید،من اونموقع ۲۵ تومن داشتم چون مجردم شروع کردم جهاز خریدم،البته منم اشتباه کردم برقی نخریدم وگرنه سود خوبی میکردم،کلا این کشور تو استرس و هول و ولاییم تو هرمعامله ای از بس ثبات نداره

خرابکاری به بار میاره ولی یا باید برای کل شرکتایی که سهامشون داره افت میکمه بعد یه مدت اعلام ورشکستگ ...

این اعلام ورشکستگی وقتی ۵۰ درصد ضرر بشن پیش میاد؟میشه اگر میدونین یه توضیح بدین لطفا  الان اینایی که ۴۵ درصد ضررن چی میشه

ماهم از ناراحتی شما ناراحتیم،من ادم خودخواهی نیستم واسه هموطنام ناراحتم ولی تجربه بگیرید یهو بدون تج ...

درسته واقعا همینه من خودم به شخصه از پول وام وقرض نیومدم خدا رو شکر در همین حد ذهنم کار کرد ولی بازم خیلییی سخته پولی که با سختی تو این اوضاع اقتصادی در اوردی جلو چشمت اب بشه خدا رحم کنه به همه چقدرا خونه و ماشین فروختن کل سرمایه هاشون گذاشتن یا خیلیا با درامد و پول کم به امید کمک خرج اومدن توی بورس 

این اعلام ورشکستگی وقتی ۵۰ درصد ضرر بشن پیش میاد؟میشه اگر میدونین یه توضیح بدین لطفا  الان اینا ...

اعلام ورشکستی قوانین خاص خودش رو داره که نمیشه تو چند خط توضیح داد. ضرر ۴۵درصدی سهامدار ارتباطی با ورشکستگی شرکت نداره. لزوما همه ۴۵ درثد ضرر نیستن

درسته واقعا همینه من خودم به شخصه از پول وام وقرض نیومدم خدا رو شکر در همین حد ذهنم کار کرد ولی بازم ...

ببخشیدا ولی اونا که خونه و ماشین فروختن اوج حماقتشون بوده. چون بورس یک چیز ناپیداست

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

درسته واقعا همینه من خودم به شخصه از پول وام وقرض نیومدم خدا رو شکر در همین حد ذهنم کار کرد ولی بازم ...

من برا اونا خیلی ناراحتم و ان شاالله که اینطور نمیمونه و‌درست میشه ولی دیگه خداییش کسی که خونه بفروشه برا بورس اشتباه بزرگی کرده به جز خودشم کسی مقصرنیست،در کل اقتصاد باشیوع کرونا خیلی اسیب دید تو کشور بی نظم و نظارت ما دیگه بدتر و بدتر،من ماشین لباسشویی قیمت گرفتم ۷ تومن بود بعد یکی دوماه شده ۱۱،من تو بورس نیومدم خیر سرم ولی منم ضرر کردم،همه به نحوی ازاین اقتصاد خراب آسیب دیدیم

من برا اونا خیلی ناراحتم و ان شاالله که اینطور نمیمونه و‌درست میشه ولی دیگه خداییش کسی که خونه بفروش ...

درسته واقعا اون فروش و این موردا هم من تو همین سایت دیدم گفته بودن واسه اشناهاشون اتفاق افتاده البته من از نزدیک ندیدم ولی به هر حال متاسفانه هستن همچین ادمایی