2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 89 پست
کسی که از بدو تپلد تو بورس بوده الان از سود پولش کم شده تا حدود چهل درصد کسی هم که تازه اومده اونم ا ...

علمش دلشتن آنقدر ضرر نمی‌کردن

بعد اینکه کسی نفهمید این بازی کثیف دولته ..مثل ارز با مردم رفتار کردن

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
اخه عزیزم چیزی که شما میگی جسارتا منطق پشتش نیست. قرار بود اخر شهریور اصلاح بخوره یعنی چی؟ این اصلا ...

امیدوارم اینطور که میگید باشه فعلا که همه را گردن ملت بیسواد در بورس انداختیم؟ایا شما خودت سواد بورسی داری؟ و اگه داری کی قراره درست بشه؟

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علمش دلشتن آنقدر ضرر نمی‌کردن بعد اینکه کسی نفهمید این بازی کثیف دولته ..مثل ارز با مردم رفتار کردن

انگار هدف اینه کلا ایران به زمین بخوره

از روز اول همه گول همین حرفا را خوردیم عملا بورس پکیده دیگه به امید اصلاح نباشید خوش بینانه ترین حال ...

قطعا تو این حالت پوکیده نمیمونه و یا پوکیده تر میشه یا برمیگرده

بعدش چاره ای نداریم نمیتونم همش انرژی منفی بدیم که

حالا اصلا فکر کن بخای بفروشی می ازت میخره؟

یا اصلا به فرضمحال که فروختی کحا میخای سرمایه گذاری کنی که ضررت جبران بشه؟

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊
نمیدونم بازارو چی فرض کردن از اردیبهشت تا تیر رشد شارپ200%زدن تو جیب حالا با این اصلاح میگن دولت پول ...

خوشبحال شما که سواد داری😊😊😊جالبه خودتم ضرر کردی و ادعا سواد میکنی😂

من اسفند می خواستم ثبت نام کنم ولی گفتم کرونا حتما کسادش میکنه ولی رونق گرفت ...چند هفته پیش ثبت نام ...

حرف حق تلخه ..متأسفانه اشتباهشون هم قبول ندارن

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
قطعا تو این حالت پوکیده نمیمونه و یا پوکیده تر میشه یا برمیگرده بعدش چاره ای نداریم نمیتونم همش انر ...

من دیگه غلط کنم تو بورس بیام چند سال پیش هم داشتم با کلی ضرر فروختم پولشو ادم باید خرج رفاهش کنه گور بابای سرمایه گذاری. ولی اگه زمانی پول داشته باشم فقط طلا میخرم چون اگه ضررم کنی که نمیکنی دست خودته سرمایه اته نباید بدوی یکی بخره ازت

حرف حق تلخه ..متأسفانه اشتباهشون هم قبول ندارن

دوست عزیز شما الان خوشحالی دلسوزی چی هستی این وسط😂😂😂

امیدوارم اینطور که میگید باشه فعلا که همه را گردن ملت بیسواد در بورس انداختیم؟ایا شما خودت سواد بورس ...

اولش گفتم این اصلاح دستوریه و خیلی چیزا پشت همین جمله هست

بله سوادش رو دارم. هم رشته دانشگاهیم خصوصا تو مقطع ارشد مربوط میشده، هم مدارکش رو دارم.

زمانش هم گفتم. تا زمانیکه این همه هیجان و صف نشینی متوقف بشه. هیجانش هم ناشی از نااگاهیه

ولی کسی که یه ذره فکر کنه، متوجه میشه کشوری که درامدش بر اساس نفت و پالایشه، چرا میرید میشینید تو صف فروشش؟! پالایشگاه قراره ورشکست بشه که میترسید ضرر کنبن؟

این فقط یه مثال بود و تحلیل شخصیم. هرکسی هر سهمی که میخواد ورود و خروج کنه رو دقیق باید بشناسه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "