2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 29 پست
۲۷سال دختر اولم ۷سالشه

خب عزیزم فرصت هست انشالله سالم باشی

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظار نداشتم. اصلا فکرشو نمیکردم اقدام کنم و نشه... ولی نشد نگاههای منتظر همسرم بیشتر‌اذیتم میکن ...

عزیزم من خاهرم بعد یه سال اقدام باردار شد من حتی دکترم رفتم گفت تا یه سال یه سال و نیم طبیعیه اگه بعد یه سال نشد بیا بنویسم ازمایش اینطوری خودتو اذیت مکنی فقط

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
گفتم این ماه برم دکتر...

انشالله به زودی باردار بشی توکل به خدا

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
اینو الان گذاشتم،میشه به اون خط کمرنگ دل خوش کرد؟! یا خطای خودشه

مثبته بنظرم برو ازمایش برای منم دعا کن تو حال خوبت 😍

اینو الان گذاشتم،میشه به اون خط کمرنگ دل خوش کرد؟! یا خطای خودشه

عزیزم چقدر گذشته از بی بی اگر همون چند دقیقه اول هاله زد مثبته

عزیزم من خاهرم بعد یه سال اقدام باردار شد من حتی دکترم رفتم گفت تا یه سال یه سال و نیم طبیعیه اگه بع ...

من بهمن ماه پیش رفتم ازمایشات پیش بارداری و ۹۰تا قرص eو اسید فولیک خودم و همسرم خوردیم و سه ماه داروی تعیین جنسیت خوردیم و بسم الله

بعد نشد..

همش راه میرم میگم خدایا چقدر سخته اونایی که باردار نمیشند خدا خودش رحم کنه بهشون و دامنشون سبز بشه‌

چقدر انتظار سخته.

منم کاری جز صبر ندارم،باخودم میگم حتما مصلحتی درکاره

ولی دست خودم نیست گریه نکنم😣

من بهمن ماه پیش رفتم ازمایشات پیش بارداری و ۹۰تا قرص eو اسید فولیک خودم و همسرم خوردیم و سه ماه دارو ...

نگران نباش خدا بزرگه وقتی ن تو مشکل داری ن شوهرت چرا باید نگران شی و استرس بدی ب خودت دختر؟استرس بدتر باعث میشه ن نتیجه نرسی ب خودت حتما مصلحتی درکاره چند وقته ازدواج کردی؟قبلش باچی پیشگیری میکردی؟

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
عزیزم چقدر گذشته از بی بی اگر همون چند دقیقه اول هاله زد مثبته

اره یک‌دقیقه اول.

من هرماه ۲۴ام پریود میشدم،ماه پیش ۲۷ام.

نمیدونم این ماه عقب انداختنم رو از چندم حساب کنم!

من سر دختر اولم ماه اول پریودیم ،فول ۸روز پریود شدم بعد ماه‌بعد لک دیدم و قطع شد رفتم سونو ۶هفته ام بود.

این ماه هم ۲۷ام لک بینی داشتم دیگه ناامید شدم...اما از دیروز قطع شد

اره یک‌دقیقه اول. من هرماه ۲۴ام پریود میشدم،ماه پیش ۲۷ام. نمیدونم این ماه عقب انداختنم رو از چندم ...

عزیزم برو ازمایش بده با خیال راحت انشالله که همان طور باشه که دلت مبخواد

نگران نباش خدا بزرگه وقتی ن تو مشکل داری ن شوهرت چرا باید نگران شی و استرس بدی ب خودت دختر؟استرس بدت ...

۸ساله...دخترم ۷سالشه.

یه عکس بی بی چک گذاشتم، الان گرفتم..یه خط کمرنگ داره.

نمیدونم درسته یا نه.

دیگه تا‌مطمئن نشدم به‌کسی چیزی نمیگم.

عزیزم برو ازمایش بده با خیال راحت انشالله که همان طور باشه که دلت مبخواد

همینطوره باید مطمئن بشم،صبر کنم چندروز دیگه‌یه بی بی چک‌بزارم؟یا یهو برم ازمایش بدم؟

تا مطمئن نشدم به کسی نمیگم.

ممنونم از همراهیتون

همینطوره باید مطمئن بشم،صبر کنم چندروز دیگه‌یه بی بی چک‌بزارم؟یا یهو برم ازمایش بدم؟ تا مطمئن نشدم ...

فک کنم ازمایش خون الان مطمئنه بله بذار انشالله آزکه مثبت شد اعلام کن خواهش گلم با آرزوی بهترینها

۸ساله...دخترم ۷سالشه. یه عکس بی بی چک گذاشتم، الان گرفتم..یه خط کمرنگ داره. نمیدونم درسته یا نه. ...

دومین اقدامته پس نگران نباش ایشالاه ک بارداری اگه درست بود بر منم دعا کن ❤

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792