2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا حالا کسی بهم نگفته ولی خودم متوجه شدم که بخاطر خوبیهای زیاد یا بی توجهی به بدیهای اونا باعث شده که با هم اون طور که میخوام رفتار نکنن 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
ی حرف منطقیه  خب؟

شوهر من با هر رفتاری سریع واکنش میده  تا حالا چند تا گوشی شکسته میگه همه اینا تغصیر توعه والا من هیچ کاری نکردم تاجایی که شده هواشوو داشتم  خستم کرده . دیونن کرده با تیکه انداختناش ولی اون میگه تو با حرفات من و آتیش میزنی ولی اون بیشتر میزنه اتیش

میخاد رفتاربدشو توجیه کنه،،ینی تو بد بودی که فلان رفتاری رو دیدی،،،،آدمای مزخرف و ضعیفی هستن این مدل،،،بقالی که نیس رابطه زن وشوهری که بگی ب اندازه پولم رفتارم باید محبت یاتوجه ببینم

دلیل تغییر رفتار پس از ازدواج چه می‌تواند باشد؟ بسیاری از افراد بعد از ازدواج حس می‌کنند روابطی را که در دوران نامزدی و قبل از ازدواج با همسرشان تجربه کرده‌اند بعد از ازدواج از بین رفته است. همانطور که امید به تغییر دادن همسر بعد ازدواج وجود دارد، نامیدی از تغییرات منفی و یا کم‌علاقگی هم در برخی مواقع به وجود می‌آید. ممکن است زنی متوجه شود که همسرش نسبت به او بی‌علاقه شده و مردی حس کند که رفتارهای شریک زندگی‌اش بعد از ازدواج کاملا تغییر کرده و محبت، عشق و فداکاری‌های گذشته را ندارد. یافتن علت تغییرات به شما کمک می‌کند تا به‌صورت سازگارانه‌ای در صدد حل آن‌ها و یا جلوگیری از مشکلات آینده در زندگی مشترک باشید. در این مطلب به علل اصلی این مسأله پرداخته‌ایم. ضمن اینکه مشاوره خانواده می‌تواند تا حد زیادی در این زمینه به شما کمک کند.