بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اگه با دو سه تا کار بشه یه تومن که خوبه..من مثلاً ترم پیش دو تا کلاس داشتم بعد یه ماه و نیم حدودا ...
نمیدونم والا میگم که مترجمی بهتر از اموزش هستش ولی بازم رشته زبان که این دو تا کار رو داره واقعن ب درد نمیخوره همش سرگرمی تنها چیزیکه خوبه براش اینه که برا رفتن ب بعضی کشورهای خارجی ادم اوکیه برا حرف زدنو اینا اذیت نمیشه
بیشتر پزشکی و عمومی والا چی بگم خودم راضی نیستم تهران و اینا بهتره برا شهر ما نه چون ماهی یه ...
من می خواهم هم یه شغلی داشته باشم وهم به درجه انگلیسیم کمک کنه ولی آره شهرهای بزرگ عالیه الان من برای تدریس زبان تجاری تویه اینترنت می رمcourse ولی تویه شهرما الان زبان تجاری به درد نمی خوره یا آنلاین تدریس می کنم یا هم برای ارشد تلاش می کنم ازشهر های خوب قبول بشم اونجا برم کارم پیدا کنم وهم ارشد بخونم
کدوم شهری ؟؟از طرف دانشگاهمون هس وفقط دانشجوهای دانشگاه آزاد حق دارن عضو بشن واحدشهرخودمون واین کارگاه مال دانشگاهمون هس که دانشجو واحد خودشو قبول می کنه