2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند تا کلاس داشتی حقوقت جلسه ای بود؟

سه تا. آره جلسه ای بود. ببین اگه پول میخوای بهترین راهش اینه که یک سال وقت بذاری حسسسسابی مطالعه کنی بری کانون زبان معلم شی. اونجا پولای خوبی میدن. سفیر هم فکر کنم خوب پول بده. موسسات دیگه اگه میری فقط برای دست گرمی برو که تجربه کسب کنی. 

خب چجوری وارد این کار شدی

خواهرم زیاد از طرف دانشگاه میرفت دو سه تا از کافی نتی ها بعد یه بار دیده بود مقاله میارن برا ترجمه گفته بود خواهر منم هست دیگه اونام اسممو شمارمو نوشته بودن الن ماهی دو تا سه کار انجام میدم تا یه تومن واقعن درامدش خیلی کمه 

ترجمه دستمزدش خوبه؟

بهتره نسبت به تدریس چون وقتت خیلی بیشتر ازاده مثلا من الن کارامو خونه انجام میدم ایمیل میکنم پولمو میدن اصن حتی نمیرم اونجا خرج کرایه تاکسی و اینام بشه

چند تا کلاس داشتی حقوقت جلسه ای بود؟

توهم مثل من دنبال شغل تدریس می گردی منم دانشجو زبانم امسال می خواستم تویه آموزشگاهمون به جای معلمی که می خواس بره تدریس کنم وکرونا اومد اونم معلمم نرفت والان معلم ها راضی نیستند

فقط خدا😍
میخام دارالترجمه بزنم البته بعد درسم الن دانشجو هم هستم 

منم کارگاه ترجمه می رفتم به خاطر کرونا تعطیل شد الان می خوان آنلاین بخش عملی رو ادامه بدن چه متن ومقاله هایی ترجمه می کردین دستمزدش خوب بود یانه؟؟؟

فقط خدا😍
 منم کارگاه ترجمه می رفتم به خاطر کرونا تعطیل شد الان می خوان آنلاین بخش عملی رو ادامه بدن چه ...

بیشتر پزشکی و عمومی 

والا چی بگم خودم راضی نیستم تهران و اینا بهتره برا شهر ما نه چون ماهی یه تومن درامدمه ن بیشتر الن یه تومن هم فقط خرج خرید لباسامه هیچی پس انداز نمیشه 

خواهرم زیاد از طرف دانشگاه میرفت دو سه تا از کافی نتی ها بعد یه بار دیده بود مقاله میارن برا ترجمه گ ...

خب اگه با دو سه تا کار بشه یه تومن که خوبه..من مثلاً ترم پیش دو تا کلاس داشتم بعد یه ماه و نیم حدودا که ترم تموم شد ۶۰۰گرفتم فقط تونستم سه تا مانتو باهاش بگیرم