2777
2789

خواهرم استفاده کرد

باعث تغییرات هورمونی شدید تو سینه اش شد و مشکوک به سرطان پستان کارش به جراحی و پاتولوژی رسید

بابا اینا رو استفاده نکنید 

به قول دکتر خواهرم همون دمنوشا رو طبیعی خودتون بگیرید تو خونه درست کنید و میل کنید معلوم نیست تو اون پاکتا چی و با اسانس گیاهی میدن دست ملت که زود لاغر بشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مشکل چاقی دارید

حداقل به مدت ۳ماه تو از سردیجات و هرچیزی که سرد و تر هست پرهیز کنید و تا میتونید مواد غذایی گرم و خشک بخورید

مثل دارچین

زنجبیل

پونه کوهی

آویشن

عسل

خرما

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
اگر مشکل چاقی دارید حداقل به مدت ۳ماه تو از سردیجات و هرچیزی که سرد و تر هست پرهیز کنید و تا میتونی ...

ربطي نداره بعضيا دموين چاقن اينجوري لاغر نميشن

باخرابات نشينان ز كرامات ملاف       هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد 
ربطي نداره بعضيا دموين چاقن اينجوري لاغر نميشن

عزیزم،چاقی اکثر اوقات به خاطر رطوبت و تریِ زیاد هست

برای همین هست که گاهی اوقات نمیشه فردی که دموی هست رو با فردی که بلغمی هست از هم تمییز کرد،چون دوتاشونم رطوبت دارن

رطوبت باید تو بدن کم بشه تا لاغری اتفاق بیفته

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
عزیزم،چاقی اکثر اوقات به خاطر رطوبت و تریِ زیاد هست برای همین هست که گاهی اوقات نمیشه فردی که دموی ...

دمويا با سردي نخوردن لاغر نميشن چيزاي گرم و تر نبايد بخورن خيليم راحت ميشه فرقشونو فهميد

باخرابات نشينان ز كرامات ملاف       هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد