2777
2789

بابای من گرفت هیچ علائمی نداشت جز سردرد شدید ک اصن باهیچی خوب نمیشد و کمی تنگی نفس توریه هاش بود ماگفتیم بمونه خونه تو ی اتاق کلی بهش اب هویج و اب سیب و به میدادیم هرشب نعنا دم میکردم میدادم بهش داروهاش سروقت ابمیوه و میوه زیاد با اب عسل و لیمو بعد هزغذا ی قاشق اب لیمو تازه میخورد تو ۱۰روز خوب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفتن؟ دازوهاش چی بود؟

والا الان یادم نیس ی دارو مخصوص کرونا بود ولی حواست باشه دگزا نزنن بابام قرقره اب نمک میکرد هر سه ساعت از بینی و حلقش قرقره شربت دیفن هیدرامین بدون اب خالص و قورت میداد و ازیترومایسن ۵۰۰خوبش کردن اینا بادکتر دیگ ک توشهر خودمون نبود درحد واتساپ

چند بار  سی تی اسکن ریه شد؟ چه دکتری رفتین؟ سرفه خطرناکه؟

سرفه زیاد داشت .سی تی دوبار .اول مریضی پایان مریضی. دکتر ریه وعفونی .بنده خدا اسفند گرفت که دکتر بزور گیر میومد ودکترها فرار میکردن .داروها رو خودم دادم  داروی کرونا بود با چند تا داروی دیکه که بعد چند ماه یادم نمیاد .مایعات ودم نوش و غذای مقوی 

والا الان یادم نیس ی دارو مخصوص کرونا بود ولی حواست باشه دگزا نزنن بابام قرقره اب نمک میکرد هر سه سا ...

منم مثل شما با دکتر واتساپی درمان داریم میکنیم.

می ترسم.

۵ روز پیش ریه اش زیر ۵ درصد درگیر بود.

توی سی تی اسکن نشون داد.

الان مشکل گوارش و اسهال داره.

مدفوع شبیه کفه.

منم مثل شما با دکتر واتساپی درمان داریم میکنیم. می ترسم. ۵ روز پیش ریه اش زیر ۵ درصد درگیر بود. ت ...

اتفاقا اگ گوارش باشه خیلی خوبه با مایعات زیاد دفع فقط هر۳ساعت قرقره اب نمک خداروشکر ک از مدفوع دفع میشه تو ریه میمونه اسیب زیادی میزنه

خدا روشکر تمایل به خوردن داشتن. نمیدونم چکتر کنم

فقط چیزایی ک گفتم توجه کن ک ضرر نمیبینی شک نکن هرکی کرونا میگیره اینارو میگم و خوب میشه قرص زنجبیلم ک یادت نره اگ فشار بالا نیس

اتفاقا اگ گوارش باشه خیلی خوبه با مایعات زیاد دفع فقط هر۳ساعت قرقره اب نمک خداروشکر ک از مدفوع دفع م ...

اخه غذا نمیخوره.

کم میخوره.۳ قاشق ..فقط سوپ.

سی تی اسکن دوم رو کی دادین؟بفاصله چند روز از اولی؟