2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه زمانی رمانو داستان زیاد میخوندم وقتی دیدم ته همشون یه چیزه و واقعا نمیشه از رمانا یه چیز خوب یاد گرفت و اکثرا هم کپی میکنن از روی هم و فقط روایتا فرق داره الان دیگه رمان نمیخونم عوضش کتابایی میخونم که چهار تا چیز ازش یاد بگیرم.نهایتا بخوام بخونمم خارجی میخونم.با اینکه فرهنگامون متفاوته ولی خدایی نویسنده های معروفشون خیلی پر مغزتر و جذابتر مینویسن. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
یه زمانی رمانو داستان زیاد میخوندم وقتی دیدم ته همشون یه چیزه و واقعا نمیشه از رمانا یه چیز خوب یاد ...

منم والا وقت نمیکنم بخونم کنکور دکتری کی بخونم پس😭ولی فعلا ی ماه وقت دارم ک استراحت کنم

منم والا وقت نمیکنم بخونم کنکور دکتری کی بخونم پس😭ولی فعلا ی ماه وقت دارم ک استراحت کنم

رشته ات چیه؟ منم ارشدم 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
روانشناسی😭

ان شا الله موفق باشی عزیزم.

به نظر من رمانای خارجی که جایزه گرفتنو بخون سرچ کنی گمونم بتونی پیدا کنی کدوما هستن.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز