2777
2789
عنوان

دفترچم گم شده چیکار کنم😣

170 بازدید | 8 پست

دفتر چم گم شده هر چه قدر میگردم نیست چیکار باید کنم تا یکی دگه بدن بهم

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید تامین اجتماعی یه فرم پر میکنید یه مبلغی رو میریزید به حساب , فک کنم ۱۵ روز بعد دفترچه جدید صادر ...

خودم برم با سرپرست 

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
صبح مامانم بیدار میشه ازش میپرسم , خودم دقیق اطلاع ندارم , مدارک مورد نیاز رو هم میپرسم ازش بهتون می ...

اوکی مرسی حتما مبلغشم که باید واریز کنم رو هم بپرس

اوکی مرسی حتما مبلغشم که باید واریز کنم رو هم بپرس

سلام , کارت شناسایی میخواد , مبلغش اگه دفعه اوله که گم کردید ۳۰ تومن , بیمه شده اصلی باید بیاد , یه فرم پر میکنید ۱۵ روز دیگه دفترچه صادر میشه 

درد یعنی فریادهای مردانه 
سلام , کارت شناسایی میخواد , مبلغش اگه دفعه اوله که گم کردید ۳۰ تومن , بیمه شده اصلی باید بیاد , یه ...

مرسی عزیز دلم خدارو شکر پیدا شد🤗😘