مهلا۸۹۷سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 4017 عنوان دفترچم گم شده چیکار کنم😣 170 بازدید | 8 پست دفتر چم گم شده هر چه قدر میگردم نیست چیکار باید کنم تا یکی دگه بدن بهم فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩 1399/06/02 | 04:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهلا۸۹۷سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 4017 دفترچه بیمه؟ بله تاعمین اجتماعی فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
نکیسا۸۱ عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 81 برید تامین اجتماعی یه فرم پر میکنید یه مبلغی رو میریزید به حساب , فک کنم ۱۵ روز بعد دفترچه جدید صادر میشه درد یعنی فریادهای مردانه
مهلا۸۹۷سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 4017 برید تامین اجتماعی یه فرم پر میکنید یه مبلغی رو میریزید به حساب , فک کنم ۱۵ روز بعد دفترچه جدید صادر ... خودم برم با سرپرست فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
نکیسا۸۱ عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 81 خودم برم با سرپرست صبح مامانم بیدار میشه ازش میپرسم , خودم دقیق اطلاع ندارم , مدارک مورد نیاز رو هم میپرسم ازش بهتون میگم , مادرم کارمند بیمه س درد یعنی فریادهای مردانه
مهلا۸۹۷سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 4017 صبح مامانم بیدار میشه ازش میپرسم , خودم دقیق اطلاع ندارم , مدارک مورد نیاز رو هم میپرسم ازش بهتون می ... اوکی مرسی حتما مبلغشم که باید واریز کنم رو هم بپرس فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
نکیسا۸۱ عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 81 اوکی مرسی حتما مبلغشم که باید واریز کنم رو هم بپرس سلام , کارت شناسایی میخواد , مبلغش اگه دفعه اوله که گم کردید ۳۰ تومن , بیمه شده اصلی باید بیاد , یه فرم پر میکنید ۱۵ روز دیگه دفترچه صادر میشه درد یعنی فریادهای مردانه
مهلا۸۹۷سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 4017 سلام , کارت شناسایی میخواد , مبلغش اگه دفعه اوله که گم کردید ۳۰ تومن , بیمه شده اصلی باید بیاد , یه ... مرسی عزیز دلم خدارو شکر پیدا شد🤗😘 فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩