2777
2789

اوه با این اوضاع دلار چه جراتی داری 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هستين نه من كلن ميخوام سوال بپرسم از كسايي كه عضون 

چه سوالی 

من حدود هفت سال پیش کار کردم

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
يعني الان ديگه كار نميكني ؟

گفتم که با این اوضاع دلار نه 

جرات ریسک ندارم 

هر کس باید اندازه توان ضررش وارد این بازار ها بشه 

حتی بورس ایران 

ولی اطلاعات دارم 

آخرین معاملاتم چهارسال پیش سر انتخابات ترامپ بود 

ممنون عزيز اگر اطلاع داريد كه ورودش چجوره منو راهنمايي كنيد 

دیگه حداقل یک کلاس برو

باید یک بانک باشه و از طریق یک حساب بین المللی پول به دلار به حساب یک تریدر بریزی

یک حساب باز کنی و بر اساس تحلیل های فاندامنتال و تکنیکال معامله کنی

حساب دمو هم میشه باز کنی ولی واقعا از نظر روانی قابل مقایسه و قابل تمرین نیست به نظرم شاید فقط واسه آشنایی خوب باشه 

به نظرم زیر هزار دلار چون که حد تحمل نوسان معاملات میاد پایین اصلا منطقی نیست....

با حداقل  چقدر سرمايه ميشه وارد شد ؟

نمیدونم فکر کنم یه تریدر بستگی داره 

ولی زیر هزار دلار گفتم که اصلا منطقی نیست 

با یه نوسان کم پولت تموم میشه 

ببین با این سطح اطلاعات اصلا سراغش نرو 

من حداقل چهارسال کار کردم زیر نظر دوتا استاد درست و.معروف کار کردم و حتی گاهی سیگنال میگرفتم ازشون

شاگرد فرید هلالات بودم 

ولی در یک شرایطی نتونستم جلو ضرر رو بگیرم در عرض نیم ساعت پولم از دو هزار دلار صفر شد 

تازه من قبلش سود کرده بودم و اصل پول رو برداشته بودم

دلار هزارتومن بود و واقعا شرایط منطقی بود 

اینقدر بهم فشار اومد که دیگه دست نزدم به فارکس

حتی بورس ایران رو هم با نگاه سالانه وارد میشم 

ریسک نکن که واقعا سخته

يعني از طريق بانك بايد ثبت نام كنم ،آخه الان لينك هاي مختلفي هست كه ميزني سريع ثبت نام ميكنن

من پول رو از طریق بانک سامان به حساب بین المللی خودم می ریختم فکر نکنم منطقی باشه پول به حساب سایت بریزی

الان هزار دلار بیست و پنج میلیون هست !