2777
2789

🤔

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا   بخدا  این چیه باور نکن جانم      تو مثلا یکیو دوس داری  به فرض بعد یکی میاد براساس حسش میگه نه بهم نمیرسید یا هرچیزی دیگع ای توهم   میگی عهه اره حتما راس میگه قید طرفو میزنی   ولی شاید همون طرف  تو سرنوشتت باشه یا خدا نصیبت کنه ولی تو براساس   یه حس میپرونیش و از عشقش دور میشی 

بابا   بخدا  این چیه باور نکن جانم      تو مثلا یکیو دوس داری  به فرض ...

واقعا..

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
واقعا..

نظر خودت مهم تره   ولی  خب هرحس ششمی یه چیزی میگه    

تو میتونی کدوم حس رو باور کنی   از کجا معلوم درست باشن 

تو فرض کن کسیو که دوس داری مثلا میگی  عشقم برمیگرده  یه حس ششمی به فرض میگه نه وقتتو تلف نکن  

توهم میفتی توشک که ای دل غافل  نکنه واقعا راست باشه  بعد کم کم با خودت فکر میکنی  باید فراموشش کنی    ولی شاید خدا اونو  بهت میداد یا تو سرنوشتت بود  اما ما با این حس    با رفتارمون از حودمون بیشتر دورش میکنیم 

اگه کسیو  دوس داری   از خدا بخواه اگه به صلاحته بهش میرسی از عشقش تو دلت هیچ وقت کم نشه  اما اگه به صلاحت نیست کمکت کنه راه درست انتخاب کنی   فراموشس کنی

نظر خودت مهم تره   ولی  خب هرحس ششمی یه چیزی میگه     تو میتونی کدوم حس رو باور ...

۳ ساله عاشق کسیم از ته دلم بهش امید دارم واسه همین نمیتونم تموم کنم... بعد ۱ سال جدایی

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
عزیزم انشالا که سرانجام به هم برسید😍😘 منم یکیو دوس دارم ولی اون نمیدونه   ولی از زمانی که دا ...

انشالله عزیزم... انشالله توام برسی به کسی که دوسش داری❤