2777
2789
عنوان

وازکتومی

236 بازدید | 17 پست

بچه ها تو رو خدا جواب منو بدین دارم دیوونه میشم شوهر من از تو ازدواج قبلش حدود ۱۴ سال پیش وازکتومی کردن ۸ با زنش زندگی کرده و جدا شده ما تازه ازدواج کردیم و من این ماه ۴ روز عقب انداختم و علائم پریودی داشتم دو سه روز اما پریود نشدم و رفع شد ممکنه باردار باشم؟ بی بی هم زدم یک روز بعد تاخیر منفی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله امکانش هست

شاید عمل به درستی انجام نشده یا ممکنه لوله های واز دوباره متصل شده باشن . بخاطر همین به اقایون توصیه میشه هر ۳_۴ سال یه بار چکاپ بشن که مطمئن بشن امکان خروج اسپرم وجود نداره

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بله امکانش هست شاید عمل به درستی انجام نشده یا ممکنه لوله های واز دوباره متصل شده باشن . بخاطر همین ...

ایشون بعد وازکتومی ۸ سال با خانمش زندگی کرده و مشکلی نبوده ما تازه ۴ ماه هست ازدواج کردیم و تا الان منظم بودم بدون هیچ مشکلی البته ماههای قبل دقت نکردم اما این ماه دقیق تو روزای تخمک گذاری رابطه داشتیم

دوستان کسی نیست جواب بده؟

ان شاالله درسته

هاله ی کمرنگ هم ننداخته بود ؟

دو سه روز دیگه صبر کن . اگر خبری نشد آزمایش بدین

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics