2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سرت به درس و کتاب باشه. اون وسط ها هم اگر کیس خوب پیدا شد. دوست باش‌ ولی وابسته نشو. اگر آدم بود عاشق شو

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

روی حرف زدنت بیشتر دقت کن 

مثلا خانوم اجازه  

یا مثلا نگی بچه ها زنگ بعد چی داریم  

یا...

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
یهو هیجان زده نشو با همه صمیمی نشو و راز دل نگو و درد دل نکن.با لبخند ملیح آسه برو آسه بیا؛قدر روزها ...

دقیقا موافقم اشتباهایی بود که خودم کردم. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

چه خوبه همه از اشتباهاتتون ميگيد😂😻❤️

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
دقیقا موافقم اشتباهایی بود که خودم کردم. 

من مدلم کلا همینجوریه.توی دانشگاه هم همه بهم احترام میزاشتن و همیشه حد و مرزم رو با همه حفظ میکنم.من توی فامیل به شاد و پرشور و پر جنب و جوش معروفم؛توی دانشگاه همه فکر میکردن من خییلی آرومم؛با همه یه لبخند ملیح داشتم؛همیشه ردیف اول مینشستم و سنگین رفتار میکردم.همه رو محترمانه ولی مهربون خطاب میکردم.حراست دانشگاه از نظر بقیه یه خانوم هیولا بود؛من تا وارد میشدم با عزیزم و قربونت برم باهام رفتار میکرد.موقع امتحان همه رو تک تک میگشتن به من میگفتن تو رد شو