2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سرت به درس و کتاب باشه. اون وسط ها هم اگر کیس خوب پیدا شد. دوست باش‌ ولی وابسته نشو. اگر آدم بود عاشق شو

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

روی حرف زدنت بیشتر دقت کن 

مثلا خانوم اجازه  

یا مثلا نگی بچه ها زنگ بعد چی داریم  

یا...

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
یهو هیجان زده نشو با همه صمیمی نشو و راز دل نگو و درد دل نکن.با لبخند ملیح آسه برو آسه بیا؛قدر روزها ...

دقیقا موافقم اشتباهایی بود که خودم کردم. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

چه خوبه همه از اشتباهاتتون ميگيد😂😻❤️

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
دقیقا موافقم اشتباهایی بود که خودم کردم. 

من مدلم کلا همینجوریه.توی دانشگاه هم همه بهم احترام میزاشتن و همیشه حد و مرزم رو با همه حفظ میکنم.من توی فامیل به شاد و پرشور و پر جنب و جوش معروفم؛توی دانشگاه همه فکر میکردن من خییلی آرومم؛با همه یه لبخند ملیح داشتم؛همیشه ردیف اول مینشستم و سنگین رفتار میکردم.همه رو محترمانه ولی مهربون خطاب میکردم.حراست دانشگاه از نظر بقیه یه خانوم هیولا بود؛من تا وارد میشدم با عزیزم و قربونت برم باهام رفتار میکرد.موقع امتحان همه رو تک تک میگشتن به من میگفتن تو رد شو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز