2777
2789
عنوان

کسی بوده اینجا

135 بازدید | 16 پست

با دل شکسته قران بخونه خدا حاجتشو خیلیی زود بده، امروز سره چله بقره خیلیی با دلشکسته گریه کردم اصلا دسته خودم نبود از اولش گریهام شروع شد تا اخرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میشه منم ی بار ی حاجتی داشتم با دل شکسته و چشم گریان ختم قران نذر کردم و شروع کردم ب خوندن و وسط های ختم قرآنم حاجت روا شدم فقط کافیه امیدت بجز خدا از همه عالم قطع بشه

منم دعا کن این روزها مریضم خوب نیستم 

اگه قابل تعریف هست تعریف میکنی حالم خوب نیست

عزیزم من یه نامزدی داشتم‌که بهمش زدم با اینکه خودم دوسش داشتم بعد اون خیلی حالم بد شد چون از یه طرف به خاطر غرورم ولش کردم چون داشت بی احترامی میکرد از یه ور عادت کرده بودم بهش .... 

عزیزم من یه نامزدی داشتم‌که بهمش زدم با اینکه خودم دوسش داشتم بعد اون خیلی حالم بد شد چون از یه طرف ...

محرم سال قبل همچین موقعی بود از ته دل گریه کردم و دعا و کلی دردودل با خدا.....الآن امسال با بهترین کسی که میشد و چند سال بوده عاشقم بوده و الان فهمیدم نامزدم

بله میشه منم ی بار ی حاجتی داشتم با دل شکسته و چشم گریان ختم قران نذر کردم و شروع کردم ب خوندن و وسط ...

ان شالله خیلیی زود سلامتیتون بدست بیارین به حق فاطمه زهرا براتون حمد خوندم