2777
2789
عنوان

هیکل غلط انداز

1016 بازدید | 13 پست
سلام دوستان
مشکل من این هیکلمه ، وزنم زیاد نیست اما اصلا اصلا به هیکلم نمیاد تمام مشکلم مربوط به پهلوهامه و پوستهای اضافه وشل شکمم واقعا کلافه شدم 6 کیلو کم کردم اما اصلا معلوم نیست دوستم 10 کیلو از من چاقتره اما من درشت تر دیده میشم با اینکه هم قد همیم از بس ناراحتم شوشو میگه برو با جراحی پوستای اضافتو بردار به نظر شما من چیکار کنم خیلی افسرده و کلافم . ممنون میشم راهنماییم کنین
خدایا شکرت
عزیزم قدت چنده
چند کیلویی
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا که همسرت راضیه برو عمل کن
حالشو ببر
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
are man vaghannnnnnnnnn ba in hekal ghat andaz movafegham

man vaghtiiiiiii lebas sport miposham shooshoo migehhhhh why cheghard laghar shoodi che hikaliiiiiiiiii

valiiiiii vaghtiiiiiii too khooneh leba kooshad mipisham mesleh sarafon shooshoo hamash migeh whyyyyyyyyy che chagh shoodi

dar sorati asaln man koolan lagharam hastam
دقیقا درست میگی خانومی منم مثل شمام با سارفن مشکل دارم اما در کل هیکل میزونی ندارم دست و پاهام عالیه اما قسمت کمر افتضاحه . من طبق گفته دکتر تغذیم 60 کیلو باشم اما من 64 هستم ولی دوستم که 75 از من لاغرتر دیده میشه به نظر خودم ، هر چی من به دکترم میگم با این هیکل من باید 6-55 بشم میگه وزنت با وجود یک بچه 60 خوبه
خدایا شکرت
با ورزش موضعی درست نمیشه؟ عمل راه اخره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
فقط ورزش دوای درد شماست ...

کسانیکه تپل تر از هم وزنای خودشون دیده میشن گوشتای بدنشون شل و کار نکرده و تنبله ... یعنی شما اگر ورزش کنید و گوشتها سفت بشن و چربیها آب بشن و بدنتون ورزیده بشه مشکلتون حل میشه ...

من هم دوستی دارم که 10 کیلو کم کرد ، پوستش شل و آویزون شد ... ولی با ورزش مداوم درست شده ...
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
حسنا جون چه ورزشی مناسبه؟
من می خوام شکمم آب بشه و سفت بشه , یه کم شکم دارم ولی سفت شدنش خیلی برام مهمه
نمی دونم ایروبیک برم, یا بدنسازی(فیتنس) یا یوگا؟

کسی چیزی می دونه؟
دوباره میسازمت وطن ... اگر چه با خشت جان خویش
هانا جان

من خودم مدتهاست یوگا کار میکنم ... خیلی خیلی زیاد روی شکم و روی ناحیه ی لگن کار میشه تو یوگا ....

بنظر من یوگا برای سفت و قوی کردن عضلات معرکه ست ...
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )