2789
عنوان

عمل زیبایی

124 بازدید | 15 پست

دوستان من ۲۰ سالمه حالا یه خواستگاری بعد از مدتها برام پیدا شده که من متوجه شدم مادرش برگشته به مادرم گفته دخترتون قصد نداره بینیشو عمل کنه!

من باید بگم بینیم یه مقدار قوز داره وگرنه مشکل خاص دیگه ای نداره 

من از حرفش خیلی ناراحت شدم 

اخه من نمیدونم  اصلا چندین سال پیش کهاین عملهای زیبایی وجود نداشت  همه این خانمهایی که ازدواج کردن چطور پس ازدواج میکردن.

اصلا من بخوامم عمل کنم فعلا قصدش رو ندارم 

شما اگه به جای من بودین با این خواستگار چه رفتاری میکردین ؟؟؟

واقعا خواهش میکنم احساس درونی تون رو روراست بهم بگین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو به شماربطی نداره گمشین برین یه عروس دماغ عملی بگیرین. وقتی اومده خواستگاری یعنی پسندیده نه اینک ایراد بزاره خوشش نمیاد اینجوری غلط کرده اومده

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙

یکی از آشنا های ما هم وقتی بعد از اینکه نامزد کرد کامپوزیت کرد و دماغشو عمل کرد و ابروهاشو فیبروز کرد و پودر چاقی خورد و بعد عروسی کرد 

البته همه اینا به دستور داماد بود 

کوبیدن از نو ساختن😀😀

عزیزم شما هم شده خواستگار براتون بیاد بعد همچین حرفی بزننء؟

بله متاسفانه یه پسری میخواست بیاد خواستگاریم،قبل خواستگاری خودش گفت عمل نمیکنی که من گفتم غلط میکنید بیاید. الانم یکی بهتر از اون اومده اصلا میگه دماغت واسم مهم نیست.

شمام به نظرم اگه علاقه یا وابستگی به این پسر نداری جواب منفی بده،قطعا بهتر از اینا واست پیش میاد عزیزم

یکی از آشنا های ما هم وقتی بعد از اینکه نامزد کرد کامپوزیت کرد و دماغشو عمل کرد و ابروهاشو فیبروز کر ...

ببخشید خب ینی داماد به خانومه گفته بودن که اینکارا رو بکن 

اون خانم ناراحت نشده از اینکه باید یه تغیراتی در خودش ایجاد کنه تا مورد پسند آقا داماد قرار بگیره؟

اخه به نظرم دیگران باید ادم رو همونطور که هست بپذیرن

ببخشید خب ینی داماد به خانومه گفته بودن که اینکارا رو بکن  اون خانم ناراحت نشده از اینکه باید ...

آره عزیزم داماد گفته بود یکی از اقوام درجه یک هم بود و کامل در جریانم  میگفت چاق شو یا دماغتو عمل کنو ... 

نه دختره بی خیال بود تازه با ذوق و شوق هم تعریف میکرد 

ولی من به جای اون بهم بر میخورد  ولی چیزی نمیگفتم که ناراحت نشه  حتی برای خرید جهیزیه هم پسره نظر میداد و حتی لباس پوشیدن و خیلی چیزای دیگه