2777
2789
عنوان

افسردگی برمیگرده?!

156 بازدید | 17 پست

اگه کسی افسردگی داشته باشه و خوب بشه، ممکنه بعد چند سال دوباره برگرده اون حالات؟ 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که حس میکنم کم کم دارم افسردگی میگیرم، هرروز هم عمیق تر وشدیدتر میشه، فکر کنم اگر هم خوب بشه کامل خوب نمیشه... هنوز یه آثاریش میمونه

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓
اره بایدخیلی مراقب خودش باشه

چحوری یعنی ؟

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
اره اگه پایه درمان نشه حالاتت چیه منم یساله افسردگی شدید دارم

من 8 سال پیش افسردگی شدید داشتم

تا سه سال

و بدون دارو خودم روی خودم کار کردم و خوب شدم

ولی جدیدا دوباره همون حس و حال رو دارم

بله ممکنه . ولی میشه کنترلش کرد 

چجوری؟ 

من احساسم کلا از بین رفته سرد سردو بی تفاوت و انرژی

خیلی روزای سختیه

میفهممت

منکه دکتر دارو داد بهم همش رو ریختم دور

تا سه سال نمیدونستم افسردگی شدید دارم

تا زد ب بدنم

رفتم دکتر گفت احتمال زیاد سرطان

با ازمایش و اینا فهمید چیزیم نیست و افسردم

دارو داد

سرچ کردم نت ببینم داروی چیه فهمیدم افسردگیه

ریختمشون دور و خودم شروع کردم 

زمان برد ولی خداروشکر خوب شدم

امشب دوباره شدیییییدا همون حس و حال اومده سراغم