2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب شرایط زندگی و خانواده هرکسی داره  این سوال و باید با مشاوری مطرح کنی ک کل شرایط زندگی ...

مشاوره ک میرم شاغل هم هستم اما میخوام ببینم چقد تونستن گلیم خودشون از آب بکشن

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

به نظرم سخته بستگی داره خانواده خودت حمایتت کنن یا نه . بخوای با اونا زندگی کنی یا جدا اینکه آدم مستقلی باشی یا وابسته و هزار ویک چیز دیگه .والبته مردای کثیفی  که  به زن مطلقه به چشم طعمه نگاه میکنن 

به نظرم سخته بستگی داره خانواده خودت حمایتت کنن یا نه . بخوای با اونا زندگی کنی یا جدا اینکه آدم مست ...

همین الان یکی بهم ریکوست داد متاسفانه

به نظرم سخته بستگی داره خانواده خودت حمایتت کنن یا نه . بخوای با اونا زندگی کنی یا جدا اینکه آدم مست ...

میتونم مستقل بشم اما خودم از لحاظ روحی شکننده م

من خیلی سختم شد 

دو سال افسردگی گرفتم 

از زندگیم عقب افتادم

اما الان حالم بهتره شروع کردم به ساختن زندگیم 

اما روحیه ام هنوز کامل خوب نشده 

اون سریع رفت ازدواج کرد و بچه دار شد 

بعد شنیدن خبر ازدواجش داغون شدم اما سرد شدم و وابستگیم قطع شد 

حسهای پشیمونی غم و اندوه زیاد تجربه کردم 

زندگیم برام بعد از طلاق سیاه شد 

اما خانوادم خیلی خوبن 

با این حال خلا عاطفیم بدجور اذیتم کرد

برای هنین چون خودم خیلی سختی کشیدم هر تاپیک طلاقی میبینم میرم میگم بجنگین برای زندگی مشترکتون طلاق دوسرش باخته یا صد در صد سمت زن باخته

من خیلی سختم شد  دو سال افسردگی گرفتم  از زندگیم عقب افتادم اما الان حالم بهتره شروع کر ...

بخدا منم از این میترسم ک بده ازدواج کنه 

من خیلی سختم شد  دو سال افسردگی گرفتم  از زندگیم عقب افتادم اما الان حالم بهتره شروع کر ...

خیلی دارم میجنگم

میتونم مستقل بشم اما خودم از لحاظ روحی شکننده م

اگه شکننده ای از‌خانواده ت جدا نشو ،بزار دور و برت شلوغ باشه با خانواده ت مخصوصا اگه خونگرمی و تنهایی برات سخته . همه چی میگذره .باید محکم باشی