2777
2789
عنوان

ی سوال داشتم

122 بازدید | 24 پست

بنظرتون ادم زودبچه داربشه خوبه ???من18سالمه واقام27سالشه من نظریه ام اینه ک اول زندگیمونوسر وسامون بدیم بعدش اما شوهرم بلعکس شماچی میگین منتظرنظرات مفیدشماعزیزان هستم

اجرتون باسیدالشهدا

به نظر من زود بچه دار شید

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از هر جیزی

یه سونو روز ۱۲ قاعدگیت برو

شوهرتم یه ازمایش اسپرم بده

اگ مشکل نداشتید صبر کنید اگ مشکلی بود خدایی نکرده ک اقدام کنید

به زودی من مامان میشم😊در باره ناباروری میتونم کمکتون کنم

والا منم موندم بعد محرم عروسیمه یه غلطی کردم جلوگیری نکردم تو یه رابطه من همیشه ۷ روز میشم اینسری ۳روز شدم تو نی نی سایت گشتم خیلیا گفتن یا بارداری یا رحمت واسه بچه دارشدن آماده اس

اقامم همینومیگ امامیگم اول زندگیمون سروسامون بدیم

به مرور زندگیتون سر و سامون خودش را پیدا میکنه بچه تاثیری تو پیشرفت یا پسرفت زندگی نداره

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
سنم کمه میترسم ازپسش برنیام

بالاخره ک بایدبچه دارشید دیریازود،هرچه زودتربهتر

ترس نداشته باش 

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱