یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا منم موندم بعد محرم عروسیمه یه غلطی کردم جلوگیری نکردم تو یه رابطه من همیشه ۷ روز میشم اینسری ۳روز شدم تو نی نی سایت گشتم خیلیا گفتن یا بارداری یا رحمت واسه بچه دارشدن آماده اس
به مرور زندگیتون سر و سامون خودش را پیدا میکنه بچه تاثیری تو پیشرفت یا پسرفت زندگی نداره
یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺