2777
2789
عنوان

چرا انقدر مانتوها شبیه هم شدن؟.😐

431 بازدید | 16 پست

به نظر شما هم تنوع تو لباسا  از جمله  مانتو خیلی کم شده؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

من از لباس خریدن بدم میاد!😐

قبلا می تونستم بپرم تو مغازه اول خریدمو بکنم برم پی کارم

الان مجبورم کل یه بلوار یا خیابون رو بالا پایین کنم تا بلکه چیزی مطابق سلیقه ام پیدا کنم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

اره خیلی شبیهن انگار به دو دسته تقسیم شدن جلو باز و دکمه دار و همشون مثل هم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
با چه رنگ شالی خوب میشه

گل‌بهی 😊😊با طرح های تیره تر مث مشکی

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

نود و هشت درصد مانتو ها چرت شدن 

انگار طراحشون وسط کار تشنج کرده باشه 

یه مدل خوب پیدا نمیشه اه😒

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌