بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ندیدم ولی عکس دختر با حجابه هم خوب بود خشمل بود
در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;) این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری l❤u کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
خیالت راحت اعتماد به نفس داشته باش و راضی و شاکر باش
ولی دیگه عکستو جایی اینجوری نزار حالا درسته ما اصرار کردیمبزاری ولی اگر واقعا محجبه ای دیگه نزار عکستو جایی که خدایی نکرده کسی سو استفاده نکنه،موفق باشی
من حاضرم قسم بخورمممم ک تو کل نینی سایتو دیدی😑😂لعنتیییی چجوری توی همه ی تاپیکای عکس هستیییی
باورت میشه هر عکس شاید هزار بار دیدم باز مث خنگا میگم کو کو 😑😑😂یادم میره کی کی بوده
حوصلم سر میره خب😂
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
قبلا میزاشتم کلی از دوستام دیدنم و میشناسن ولی متاسفانه و از اقبال بدت😑😂😂😂توبه کردم
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻