2777
2789
توبودی قبول میکردی؟؟ازاولشم معلوم بود نمیایی فقط ازاولش میگفتی ...نمیسوخت

خودت میدونی من سر هر چیزی روح خانوم جونو قسم نمی خورم قسم به هرچی خوردم باور نکردی 

مهمم نیست دیگه باور کنی یا نه یه ساله به قول خودت منو میشناسی وقتی اینجوری میگی دیگه چیکار کنم ؟؟؟؟

منو بگو به صد نفر رو انداختم برا کارت خونه رو زیر قیمت گزاشتم تا پول بیاد دستم یه کمکی کنم اصلا منتی نیست ها  ولی وقتی آدم رو قبول نداری کاری نمیشه کرد 

الان واقعا موندم چی بگم بهت 

منی که به کسی تا حالا جواب پس ندادم حتی عذر خواهی نکردم تو عمرم اینهمه به تو گفتم وقتی برات فرقی نداره چه کنم 

بخدا اینقدر اعصابم خورده از دیشب دیدم اون پیام ها تو 

نه من خرم 

من خرم که نمیدونم چی منو کشوند تو این سایت بی صاحاب که الان باید صد تا قسم و آیه بخورم که یکی باور کنه من رسیدم دم مسجد وایستادم زنگ زدم اورژانس و راه افتادم تو خودت بگو زن داداشم که زایمان داشت و کسی نبو  پیشش در اولویت بود یا دوستم که باهاش قرار داشتم؟

❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث اعتماده وقتی نیست حرف زدن بی فایده اس

اصلا همین که اینجا صحبت کردی یعنی مایل نیستی به ادامه دوستیمون

با این حال خوشحال شدم از آشنایی باهات خوشبخت و موفق باشی گل پسر    

❤️‍🩹

خدا شاهده تازه اومدم خونه تا همین الان بیمارستان بود پیش سحر تو این درگیری فکرم درگیر تو بود  ...

کدوم پیاموووو دقیقا منم دیروز خیلی کپ‌کردم اینجور قالم گزاشتی خیلیییییی

کدوم پیاموووو دقیقا منم دیروز خیلی کپ‌کردم اینجور قالم گزاشتی خیلیییییی

هر وقت قانع شدی که قالت نزاشتم هر وقت اعتماد کردی هروقت متوجه شدی مردم آزار نیستم پیام بزار 

❤️‍🩹

حالم ازعمه هام بهم میخوره

کثیف تربن دوروهایی هستن که توعمرم دیدم من بچه برادرشون هستم ولی ابرومو بردن اذیتم کردن دلمو هم دیشب شکستن ولی با بچه های خواهرشون انگار تافته ان...واگذارشون کردم به خدا

امیدوارم شما اینجور نباشی

مبارک باشه

منم عمه ام.برادرزاده هام عاشق منن.منم براشون جونمو میدم.هنوز از من بپرسن قشنگترین روز زندگیت کی بود میگم روزی که اولین بار عمه شدم....

خیلی شیرینه خیییییلی

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
اره خوشحال شدی ازاشناییم گل پسرر... باشه...

این که کاربریت رو ترکوندی هزار تا معنی داشت منم خنگ نیستم نفهمم 

من لجبازیم وقتی گل میکنه که طرفم باورم نداشته باشه مثل تو که با اینکه توضیح دادم چی شده با تیکه و متلک جواب میدی 

اصلا لزومی نداشت توضیح بدم لزومی نداشت پیگیر باشم 

من اینهمه ایلیا سوال پرسید و ابراز نگرانی کرد یه اخم کردم حساب کار دستش اومد اونوقت الان موندم چه میکنه که افتادم به التماس به تو که برات روشن بشه دست من نبود نشد اگه قصدم قال گزاشتن بود دیگه خبر نمیدادم حتی سایت هم نمیومدم وقتی هم می دیدم کاربریت رو ترکوند بیخیال میشدم فوقش خودم رو قانع میکردم من خواستم کمکش کنم نشد چون بهت قول دادم شاید یه مدتی فکرم درگیر میشد 

اما اومدم سایت گفتم شاید یه درصد تاپیکم رو ببینی 

❤️‍🩹

حالم ازعمه هام بهم میخوره کثیف تربن دوروهایی هستن که توعمرم دیدم من بچه برادرشون هستم ولی ابرومو بر ...

امیدوارم عمه هات قدرت رو بدونن 

من که دیوونه این فسقلم

❤️‍🩹