شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 عنوان غذای نوزاد ۸ ماه 172 بازدید | 20 پست پسرم ۸ ماهشه سوپ نمیخوره اصلا سوپشم با برنج، گوشت، سیب زمینی، هویج و رشته سوپ درست میکنم اصلا نمیخورده تا حالا یه قاشقم ک میخوره پس میده، شما چجوری درست میکنین ک نوزاد میخوره؟ میشه لطفن بگین 1399/06/01 | 20:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanafshen عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 66 سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شیدمیتونید از لینک زیر دانلود کنید.https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18835 همه اینا باهم قاطی نکن هر روز هم ی جور درست نکنی روز سبزیجات ی روز گوشت،،ی روز برنج بزار متنوع باشه خودمونم عدای تکراری دوست نداریمگوشت و سیب زمینی هویج بپز موقعی که میخوای بزاری دهنش با قاشق له کن..اکثر بچها دوست دارن من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 همه اینا باهم قاطی نکن هر روز هم ی جور درست نکن ی روز سبزیجات ی روز گوشت،،ی روز برنج بزار متنوع باش ... اره همیشه ی جور درست میکنم اما بار اولم نخورده اخه، نمیشه لیمو بریزم توش؟
maryammmmmmmm عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 ی دونه آلو یا چند قطره لیمو تازه بزن میخورهیا ماست بده همراه غداش
شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 ی دونه آلو یا چند قطره لیمو تازه بزن میخوره یا ماست بده همراه غداش اشکال نداره؟ اخه خودمم سوپشو میخورم خیلی بی مزس میگم شاید برا همین نمیخوره، لیمو ترش تازه ی بار خواستم بریزم ترسیدم
maryammmmmmmm عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 میتونی پوره هم درست کنیپوره سیب زمینی و هویجپوره لوبیا سبزپوره کلم بروکلیپوره کدو سبزپوره کدو تنبل
maryammmmmmmm عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 اشکال نداره؟ اخه خودمم سوپشو میخورم خیلی بی مزس میگم شاید برا همین نمیخوره، لیمو ترش تازه ی بار خواس ... نه اشکالی نداره من ک میریزماما لیمورو در حد ۵ ۶ قطره زیاد نه چون اسیدیه
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18835 اره همیشه ی جور درست میکنم اما بار اولم نخورده اخه، نمیشه لیمو بریزم توش؟ لیمو نه ولی اگر یبوست داره ی الو بنداز تو سوپ گوشتش من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 میتونی پوره هم درست کنی پوره سیب زمینی و هویج پوره لوبیا سبز پوره کلم بروکلی پوره کدو سبز پوره ... ممنون عزیزم امتحان میکنم چون بعضی غذا ها رو میخوره بعضیا رو نه، بنظرتون اگ سوپ نخوره اشکال داره؟ بهش گوشت توی شیشه میجوشنم میدم ولی میگم سوپ بهتره
شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 لیمو نه ولی اگر یبوست داره ی الو بنداز تو سوپ گوشتش نه یبوست نداره، لیمو تازه هم نندازم؟ چجوری مزه دارش کنم؟
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18835 نه یبوست نداره، لیمو تازه هم نندازم؟ چجوری مزه دارش کنم؟ نه عزیزم بچه چیزی از مزه نمیدونه که من شنیدم ضرر دارهشما همون مواد جدا جدا درست کنی عادت میکنه و براش تازگی داره من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
maryammmmmmmm عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 ممنون عزیزم امتحان میکنم چون بعضی غذا ها رو میخوره بعضیا رو نه، بنظرتون اگ سوپ نخوره اشکال داره؟ بهش ... پسر منم اوایل نمیخورد سوپ ولی کم کم عادت کرد.باید صبوری کنی عزیزم.کمکم بهش بده تا ب غذاش عادت کنهمیتونی حلیم درست کنی یا سوپجو با قارچ شاید اونارو دوس داشته باشه
شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 نه عزیزم بچه چیزی از مزه نمیدونه که من شنیدم ضرر داره شما همون مواد جدا جدا درست کنی عادت میک ... ممنون عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷
maryammmmmmmm عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 نه عزیزم بچه چیزی از مزه نمیدونه که من شنیدم ضرر داره شما همون مواد جدا جدا درست کنی عادت میک ... همه همینو میگن عزیزم ولی من کاملا میفهمم پسرم طعم و مزه رو کاملا میفهمه