2777
2789
عنوان

دوست یابی

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 51 پست

یکی داشتم انقد باهام خوب بودم نمیدونم چیشد یهو .اما هروقت باهاش حرف میزدم جواب سربالا میداد بعدم هیچی دیگ الان ازش خبرندارم 😞

گاهی وقتا لازمه از اوج سقوط کنی .تا دوباره به خودت بیای و بتونی بیشتر از قبل اوج بگیری 🙃✌🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یه دوست دارم از خواهر برام عزیزتره😍

امضاتو که دیدم به دلم افتاد ریپلای کنم بهت بگم میشه به خدا بگی دلمو آروم کنه ؟ خیلی ممنون عزیزم 😍

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
امضاتو که دیدم به دلم افتاد ریپلای کنم بهت بگم میشه به خدا بگی دلمو آروم کنه ؟ خیلی ممنون عزیزم 😍

ای جان عزیزم 😍

به شرط لیاقت برات دعا میکنم دلت آروم بگیره 😚

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
من ی دوست دارم از وقتی بچه بودیم باهم بودیم تاالان که ۲۲سالمونه همسایه بودیم. ی دوست دیگه هم دارم از ...

منم دوست دارم اما زیاد باهم صمیمی و راحت نیستیم

شما خیلی باهم راحتید و زیاد باهم ارتباط دارین؟

یه آبان ماهی خاص😍😉
برا منم😁🙏

به روی چشمم 😍

خدایا دل خواهری هامو آروم کن 😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
منم دوست دارم اما زیاد باهم صمیمی و راحت نیستیم شما خیلی باهم راحتید و زیاد باهم ارتباط دارین؟

اره همه چی همو.میدونیم یعنی اگه یکیمون خدای نکرده دهن باز کنه باید دیگه فاتحه ی همو بخونیم ازبس همچیز همو.میدونیم

من دوتا دوست داشتم از بچگی با هم بودیم ۱۵ سال رفاقتمون با بزرگ شدنمون بهم ریخت  کاش هیچ وقت ...

چرا حدا شدین از هم؟؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
چرا حدا شدین از هم؟؟

ازدواج اجباری من....حالا اون دوتا باهم هستن ...منم ازشون جدا شدم 

شدیدا هم دلم تنگه😭😭😭😭😭

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........