2821
2789
عنوان

دوست یابی

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 51 پست

یکی داشتم انقد باهام خوب بودم نمیدونم چیشد یهو .اما هروقت باهاش حرف میزدم جواب سربالا میداد بعدم هیچی دیگ الان ازش خبرندارم 😞

گاهی وقتا لازمه از اوج سقوط کنی .تا دوباره به خودت بیای و بتونی بیشتر از قبل اوج بگیری 🙃✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دوست دارم از خواهر برام عزیزتره😍

امضاتو که دیدم به دلم افتاد ریپلای کنم بهت بگم میشه به خدا بگی دلمو آروم کنه ؟ خیلی ممنون عزیزم 😍

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
امضاتو که دیدم به دلم افتاد ریپلای کنم بهت بگم میشه به خدا بگی دلمو آروم کنه ؟ خیلی ممنون عزیزم 😍

ای جان عزیزم 😍

به شرط لیاقت برات دعا میکنم دلت آروم بگیره 😚

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
من ی دوست دارم از وقتی بچه بودیم باهم بودیم تاالان که ۲۲سالمونه همسایه بودیم. ی دوست دیگه هم دارم از ...

منم دوست دارم اما زیاد باهم صمیمی و راحت نیستیم

شما خیلی باهم راحتید و زیاد باهم ارتباط دارین؟

یه آبان ماهی خاص😍😉
برا منم😁🙏

به روی چشمم 😍

خدایا دل خواهری هامو آروم کن 😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
منم دوست دارم اما زیاد باهم صمیمی و راحت نیستیم شما خیلی باهم راحتید و زیاد باهم ارتباط دارین؟

اره همه چی همو.میدونیم یعنی اگه یکیمون خدای نکرده دهن باز کنه باید دیگه فاتحه ی همو بخونیم ازبس همچیز همو.میدونیم

فعلا مجردم ولی متاهل باشم چرا شوهرم نزاره😐

معمولا اونا ک دوست صمیمی داره شوهره ضد حال میزنه😁

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
من دوتا دوست داشتم از بچگی با هم بودیم ۱۵ سال رفاقتمون با بزرگ شدنمون بهم ریخت  کاش هیچ وقت ...

چرا حدا شدین از هم؟؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
چرا حدا شدین از هم؟؟

ازدواج اجباری من....حالا اون دوتا باهم هستن ...منم ازشون جدا شدم 

شدیدا هم دلم تنگه😭😭😭😭😭

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 13 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز