2821
2789
عنوان

کممممممک

195 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من یه مدته ترشح واژن دارم زرد کمرنگ یا سفیده . کلا هم یبار تو زندگیم رابطه دخول داشتم اونم ۷ ماه قبل بود خارش و‌سوزشم ندارم. نمیخامم دکتر زنان برم توی این اوضاع .بنظرتون از داروخونه چی بگیرم که خوب بشم؟ با تشکر

شوهر داری؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه

ی جوری میگی تو عمرم رابطه نداشتم ک فکر کردم شوهر داریو باید رابطه داشته باشی  نگو اینم زیادیه چطور شوهر نداریو رابطه داشتی؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
لابد طلاق گرفتم

ن اخ گفتی تو عمرم ی بار رابطه داشتم بینیتم بالا میگری ک فقط یک بار رابطه داشتم.چه زمونه ای شده اخ

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز