2777
2789
عنوان

بچه دومی

235 بازدید | 13 پست

بچه من ی دختر ۸ ساله دارم و همین تازه دو ساله از مستاجری در اومدم اما شغل شوهرم ثابت نیس. و اینکه ماشین اینام نداریم از دار دنیا ی خونه داریم همین و سلامتی که سپاسگذارشیم .... بنظرتون بچه دومی بیارم یا نیارم خودم از اول بلاتکلیف بودم

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته تصمیم گیری تو این اوضاع اقتصادی.از طرفی تک فرزندی خوب نیست از طرفی عدم ثبات اقتصادی و نداشتن شغل ثابت و مسئولیت یک بچه نه ,یک ادم(چون بزرگ می شه کلی نیاز پیدا می کنه) خیلی سخته

این حرفها رو هم بندازین دور که هر که دندان دهد نون دهد,فعلا نون ها رو از دهن می گیرند 

بیار بچه اولت کلی ازتنهایی درمیاد خونتون شادترمیشه فاصله هم که بین بجه ها زیاده اولی کمکت میکنه از روزیش نترس به خداایمان داشته باش 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
آره بیار،بذار بچه اولت تنها نباشه،و اینکه سنتون بالا میره و ممکنه به مشکل ناباروری برخورد کنین،

دقیقا حرف دلمو زدی تعویق انداختن بارداری خیلی بده . تک فرزندی از اون بدتر

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
ایناش به کنار  تو کرونا چطور میتونی بیاری ویار و ویزیت و آزمایش همش نگران باشی کرونا نگیری و ...

😅😅😅اینا که درست حالا من سزارینیم دخترمو ۱۹ سالگی دنیا آوردم انقد جیغ جیغو بوددد ک نگید اون موقع های از ترس بچه داری دوست نداشتم ک دومی بیارم البته شرایط مالی و عاطفیمم داغون بود همسرم بخاطر مسایل مالی بدهی رفت شهرستان هر چند وق یبار میومد یجواریی مث افسرده ها بودم زود رنج شده بودم

حالا  بچه ها توو این همه سال  همسرمم تا الان نگفته که  بچه دیگ ای میخاد خودشم از همون اول خوب رعایت کرده و بندو به آب نداده. اون موقع ها میترسیدم ک مث خیلیا ناخاسته باردار شم اما الان میگم چرا پس ما ناخاسته بچه دار نمیشیم😂