چندشب پیش من وهمسرم سریه تن ماهی بحثمون شدمنم ک ازقبل ازش ناراحت بودم زدم زیرگریه تاخودموخالی کنم😔الان پسرم توحیاط داشت به جاریم میگفت بابام دعواکردمامانم گریه کرد🤦♀️🤦♀️😣😣جاریم طبقه پایینمونه..دوست ندارم کسی اززندگیم بفهمه..چون چیزجدی ای نبوده..جاریم الان پیش خودفکرمیکنه چه دعوای داشتیم ک زدم زیرگریه..هیچوقت پسرم این حرفارونمیزدبه ک اولین بارشه..ابروم رفت ای خدا😣
گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
حالا دعوا تو پسرت رفته لو داده من چی بگم که شوهر بیشعور خودم رفته لو داده آبروم برده به همه گفته ما دعوا کردیم امروزم جاری بیشعورم زنگ زده بود تیکه مینداخت حالا جریان واسه شش ماه پیش ولی امروز گفت آره میخواستیم بیاییم شنیدیم دعوا کردید دیگه میومدیم حالا اگه خوبید باهم ما یه روز میاییم منم گفتم از قدیم گفتن زن شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن