2777
2789

اقايون از هديه هايي كه كاربرديه خوششون مياد

ببين چي احتياج داره كه ميخواد خودش بخره بگير

ميتوني يه جعبه كادو بگيري داخلشو از اين پوشالاي رنگي بذاري بعد مثلا يه پك لوازم بهداشتي بذاري داخلش

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اقايون از هديه هايي كه كاربرديه خوششون مياد ببين چي احتياج داره كه ميخواد خودش بخره بگير ميتوني يه ...

خدا خیرت بده یه نفر جواب داد

همه چی داره پول نداره منم پول بهش نمیدم

خوابم میاد همش😐
خدا خیرت بده یه نفر جواب داد همه چی داره پول نداره منم پول بهش نمیدم

نه پول خوب نيست واسه تولد

حتي ميتوني براش لباس بخري. يا ادكلني كه دوست داره. 

كفش كمربند

اتفاقا واسه اقايون خريد كردن راحته گزينه زياد هست

نه پول خوب نيست واسه تولد حتي ميتوني براش لباس بخري. يا ادكلني كه دوست داره.  كفش كمربند اتف ...

فدات شم مرسی

کفش میگیرم براش با یه تی شرت

البته کفش مارک چون خودم همیشه مارک میگیرم

ادکلن پارسال براش خریدم ۵۰۰ هنوز نصفه هم نیس

خوابم میاد همش😐
فدات شم مرسی کفش میگیرم براش با یه تی شرت البته کفش مارک چون خودم همیشه مارک میگیرم ادکلن پارسال ...

كفشو تيشرت عاااليه👌 

كفشو تيشرت عاااليه👌 

سلام رفتم کفش اسکیچرز بخرم گفت ۷۰۰ شده منم یه اسلش و یه تی شرت خریدم شد ۲۰۰ با بقیه شم واسه خودم یه مانتو و یه لباس خونگی شیک خریدم😂😂😂😂😂

خوابم میاد همش😐
سلام رفتم کفش اسکیچرز بخرم گفت ۷۰۰ شده منم یه اسلش و یه تی شرت خریدم شد ۲۰۰ با بقیه شم واسه خودم یه ...

واااي😂👌. دمتم گرم

چه بهتر بايد خودتم يه چيز شيك بپوشي اون شب😉😉😉😍😂