2777
2789

ليموچي نشنيدم تاحالا ولي ليمومي شنيدم خيلي بده ادمو بعده يه مدت تبديل به زامبي ميكنه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟؟؟

يعني رو اصول نيست بعده يه مدت مو ميريزه پوست خراب ميشه ادم زشت ميشه ظاهرش

البته من فقط شنيدم 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

یکی از اشناهای ما رژیم دکتر کرمانی گرف اما بعدا مریض شد هم افسردگی گرفت هم ام اس

تاپیکاش تو نی نی سایتم هست

که خیلیا مریض شدن با کرمانی

به نظرم این نوع رژیمارو ول کن اینا مسخره هستن

کم بخور همه چی بخور

همراه با ورزش

عالیه

تو اینستا کلی تبلیغشو میکنن🙁🙁من فکر میکردم خیلی خوبه

نميدونم والا بنظره من هرچيو كه زياد تبليغ كنن صرفا دليل بر خوب بودنش نيست

من با كالري شماري و سالم خوري و ورزش ٢٧ كيلو كم كردم هيچ مشكلي ام واسم پيش نيومد حتي شلم نشدم چون ورزش داشتم

یکی از اشناهای ما رژیم دکتر کرمانی گرف اما بعدا مریض شد هم افسردگی گرفت هم ام اس تاپیکاش تو نی نی س ...

دقيقا

موافقم

من كالري شماري كردم همه چي خوردم سالم خوردم ورزشم كردم هيچ مشكلي واسم پيش نيومد حتي شلم نشدم چون ورزش داشتم

دقيقا موافقم من كالري شماري كردم همه چي خوردم سالم خوردم ورزشم كردم هيچ مشكلي واسم پيش نيومد حتي ش ...

اره این رژیمای چرت و پرت همش الکیه

منم با ورزش و کم خوری هم سایز کم کردم هم وزن

من آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میدم

دکتر کرمانی خودش موافق رژیم کتوژنیکه . خودش میگفت بهترین و اصولیترین رژیمه . منم رژمه کتو گرفتم خیلی راضی بوم وقعا هم اصولی بود . لیمومی هم که فکر کنم خیلی ولکی باشه . من رژیمم و اینترنتی خریدم خیلی هم از قیمتش هم از خودش راضی بودم فقط خودتم باید ارادت قوی باشه دیگه یه روز درمیون نیم ساعت هم ورزش کن تو خونه . در کل من از اینجا گرفتم اول برو بخون توضیحاتشونو اگر به نظرت خوب بود حتما بگیر و شروع کن

http://ketomethod.sellfile.ir/prod-1731482-برنامه رژیم لاغری کتوژنیک نسخه کامل.html?r=56259