2789
عنوان

جراحی بینی

287 بازدید | 17 پست

بچه ها من میخوام اقدام کنم واسه جراحب،ولی ترس از اینکه بد شه و اینا منو میترسونه و اینکه قراره تا اخر سال عقد کنم،نامزدم میگه ک تو خیلی وقته تصمیم دای عمل کنی بهتر از قبل از فلانی همون جاریم عمل کنی ک اونم قصدشو داره،ک بعدا نگن اون رفت اینم رفت،ولی خ نکنی هم نکردی،اصلا نمیگه بکن یا ن،میگه خودت باید تصمیم بگیری من مانعت نمیشم ازت حمایت میکنم هر جور بخوای من تو دو راهیم و اینکه میگن عمل کنم خیلی خوب نتیجه میده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من عمل کردم بعد یکسال الان موقه خواب زجر میشم راحت نفس نمیکشم 

چون دماغم گوشتی بود و الان پره ها یکم میچسبن و راه نفسمو میبندن 

منتظر حاملگی یم وگرنه میرفتم ترمیم کنه ببینم راهی هست درستش کنه یا باید بسازم با این وضع🥺🥺🥺

عه بیشتر توضیح میدی؟

چی بگم؟ 

همدان عمل کردم دکتر امیرحسین جنابی 

گفتم فانتزی میخام دیگه ب زوووووور قبول کرد گف تو گوشتیه نمیتونم زیاد کوچیک کنم الانم خییییلی کوچیک نکرده وانگار نیمه فانتری یا طبیعیه واصلا شبیه فانتری نیس ولی همینم داره اذیت میکنه و شبا همش کیپ میشه و من هراسون از خواب میپرم چون نفس کم میارم 

باید برم ببینم چیکار مبکنه واسم

چی بگم؟  همدان عمل کردم دکتر امیرحسین جنابی  گفتم فانتزی میخام دیگه ب زوووووور قبول کرد ...

واقعا!!!؟؟ اولین نفری هستی میشنوم از این دکتر شاکیه میگن کارش عالیه ک!!؟؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴