2777
2789
عنوان

جراحی بینی

286 بازدید | 17 پست

بچه ها من میخوام اقدام کنم واسه جراحب،ولی ترس از اینکه بد شه و اینا منو میترسونه و اینکه قراره تا اخر سال عقد کنم،نامزدم میگه ک تو خیلی وقته تصمیم دای عمل کنی بهتر از قبل از فلانی همون جاریم عمل کنی ک اونم قصدشو داره،ک بعدا نگن اون رفت اینم رفت،ولی خ نکنی هم نکردی،اصلا نمیگه بکن یا ن،میگه خودت باید تصمیم بگیری من مانعت نمیشم ازت حمایت میکنم هر جور بخوای من تو دو راهیم و اینکه میگن عمل کنم خیلی خوب نتیجه میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عمل کردم بعد یکسال الان موقه خواب زجر میشم راحت نفس نمیکشم 

چون دماغم گوشتی بود و الان پره ها یکم میچسبن و راه نفسمو میبندن 

منتظر حاملگی یم وگرنه میرفتم ترمیم کنه ببینم راهی هست درستش کنه یا باید بسازم با این وضع🥺🥺🥺

عه بیشتر توضیح میدی؟

چی بگم؟ 

همدان عمل کردم دکتر امیرحسین جنابی 

گفتم فانتزی میخام دیگه ب زوووووور قبول کرد گف تو گوشتیه نمیتونم زیاد کوچیک کنم الانم خییییلی کوچیک نکرده وانگار نیمه فانتری یا طبیعیه واصلا شبیه فانتری نیس ولی همینم داره اذیت میکنه و شبا همش کیپ میشه و من هراسون از خواب میپرم چون نفس کم میارم 

باید برم ببینم چیکار مبکنه واسم

چی بگم؟  همدان عمل کردم دکتر امیرحسین جنابی  گفتم فانتزی میخام دیگه ب زوووووور قبول کرد ...

واقعا!!!؟؟ اولین نفری هستی میشنوم از این دکتر شاکیه میگن کارش عالیه ک!!؟؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز